2789
عنوان

یه فکت❗

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 56 پست
نگو🚶🏻‍♀️ منم پاره شدم به خاطر معدل  ولی باعلاقه برو ناموسا نا امید نشی بعدا

ببین حتی نمیدونم چی دوست دارم

همه چیو دوست دارم

میخوام آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان بدم هرکدوم قبول شدم انشاالله❤

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

پس دینی کدوم رشته سخت بود🤣😭پشمام ریخت علوم و فنون چیه؟ 😂💔 شاید بخوام بیام انسانی

همه ش سخت بود.

محتواش ایناس: قالب های شعری، تقطیع موازنه، تاریخ ادبیات، سبک شناسی و..و... از ادبیات تخصصی تر و سنگین تره یکم.

پ.ن هررشته ای بیای پاره ای. آسون ماسون نداریم همه سخت و چرت اه ببخشید ک انقد امیدوارت میکنم ب آینده😔😂

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم دبیرستان بیای پاره ای بله راهنمایی راحته  با ۲۰ اومدم معدل هر سه سالم مدرسه نمونه دولتی بودم ولی الان خب 😂

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
همه ش سخت بود. محتواش ایناس: قالب های شعری، تقطیع موازنه، تاریخ ادبیات، سبک شناسی و..و... از ادبیات ...

من فکرکردم انسانی از همش راحت تره ک

تقطیع واااای تو گول سرچ کرده بودم. چجوری توضیح میدن بهتون خدایی؟ از چندم این تقطیع و اینارو داشتین؟ 

عزیزم دبیرستان بیای پاره ای بله راهنمایی راحته  با ۲۰ اومدم معدل هر سه سالم مدرسه نمونه دولتی ب ...

چ رشته ای هستییی

دقیقا مثل من انشاالله نهاییمم بیست بشم

میخوام آزمون نمونه بدم با تیزهوشان

چیکارکردی قبول شدی؟ از کی شروع کردی تست و اینا؟

وای تقطیع و توی امتحان دیدی چقدر سخت داده بود😐

نصف سوالا تقطیع بود کلاً ://////////////

وقتم کم دادن پد..ا

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

من فکرکردم انسانی از همش راحت تره ک تقطیع واااای تو گول سرچ کرده بودم. چجوری توضیح میدن بهتون خدایی ...

کلاً هر سه پایه هست..

دیگ ب مرور تدریس میشه 

چ رشته ای هستییی دقیقا مثل من انشاالله نهاییمم بیست بشم میخوام آزمون نمونه بدم با تیزهوشان چیکارک ...

تجربی ۱۹ سالمه پشتم ☺️ ( سال اول پرستاری آووردم ) دیگ نرفتم امسال برای فقه و حقوق می‌خوام بخونم بعدشم آزمون وکلای مرکزی 

من از هشتم شروع کردم تست زدن  

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
تجربی ۱۹ سالمه پشتم ☺️ ( سال اول پرستاری آووردم ) دیگ نرفتم امسال برای فقه و حقوق می‌خوام بخونم بعدش ...

موفق باشیییی

موفق باشیییی

قربونت عزیزم