jeon_baran مدیر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 عنوان یه فکت❗ | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 56 پست 🔴هزار روز هم واسه یه امتحان وقت داشته باشم بازم تا ۲۴ ساعت قبل امتحان مغزم نمیتونه بپذیره که درس بخونم اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:) 1403/03/15 | 13:39 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 دو سه ساعت قبل امتحان مغز من به طور عجیبی تبدیل میشه به مغز انیشتین و انقدرررر زود میفهمم درسو ک خود ... عااالی حاجی🤣خداییش نمیفهمم چرا.. خیلی عجیبه ایناون لحظه استرسم بیشتره ک!اصولاً باید مغز فلج بشه.. من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
دخترءاقیانوس عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 7475 خواهر من، ی سوال اگه تو کتاب نباشه حالا تو از صد روز قبل بخونش. نمیتونی جواب بدی اگ نمره خوب میخای اص قبل امتحانا باس روزی ک تدریس میشه قبلو بعدش خر بزنی،هر هفته هم دوره کنی وقتی خط بخطو حفظ بشی دگ سوال مهم نی پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..
mehrsathename عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 6762 وای بیام انسانی؟ یا برم تجربی؟ تاریختون در چ حده؟ از تاریخ متنفرممم انسانی کلا باید مفهومی بخونی حفظیاتش مغزو بگا میده تاریخ نگم برات حجمش زیادهخودت ببین میتونی از پسش بربیای بیا مونده به علاقت
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 عااالی حاجی🤣 خداییش نمیفهمم چرا.. خیلی عجیبه این اون لحظه استرسم بیشتره ک! اصولاً باید مغز فلج ب ... دقییییییقاچ رشته ای هستی؟ ک دینیتون یکی بود و سخت و. ـ. اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
دخترءاقیانوس عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 7475 جدی نگرفتم شما نگران نباش نترس نگران نیستم پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 انسانی کلا باید مفهومی بخونی حفظیاتش مغزو بگا میده تاریخ نگم برات حجمش زیاده خودت ببین میتون ... وای اصلاااااا حوصله حفظیات ندارم با اینکه حفظیاتم خوبهریاضیمم خوبه ولی دوست ندارمتجربی هم ک فیزیک داره فااااخ... ولی باز بهترهولی اکثرا تجربین سهمیه داراش بیشتره اههه اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 دقییییییقا چ رشته ای هستی؟ ک دینیتون یکی بود و سخت و. ـ. انسانی. وات؟ من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 اگ نمره خوب میخای اص قبل امتحانا باس روزی ک تدریس میشه قبلو بعدش خر بزنی،هر هفته هم دوره کنی وقتی خط ... من همین کارو میکنم خب طبیعتا پرسش و امتحان کلاسیو اینام هست ولی کلی گفتم اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
mehrsathename عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 6762 وای اصلاااااا حوصله حفظیات ندارم با اینکه حفظیاتم خوبه ریاضیمم خوبه ولی دوست ندارم تجربی هم ک فیزی ... برو هنر بابا خودتو راحت کن
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 انسانی. وات؟ امتحان دین و زندگی مثل اینکه سخت بوده کل تاپیکا درمورد این بود چندروز پیشخواستم ببینم مربوط ب رشته شما بوده... اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 برو هنر بابا خودتو راحت کن وای نههه اینهمه خر نزدم معدلم بیست شه تهش برم هنرمیرم تجربی هرچه بادا باد اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9875 امتحان دین و زندگی مثل اینکه سخت بوده کل تاپیکا درمورد این بود چندروز پیش خواستم ببینم مربوط ب رشته ... آهان..نه ما فنون مون سخت بود. دینی مونم یکی نبود!!کلاً ببین! همه چیش سختهههههه! و من نمیفهمم چرا همه چی انقد سخته! من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 آهان.. نه ما فنون مون سخت بود. دینی مونم یکی نبود!! کلاً ببین! همه چیش سختهههههه! و من نمیفهمم چرا ... پس دینی کدوم رشته سخت بود🤣😭پشمام ریختعلوم و فنون چیه؟ 😂💔 شاید بخوام بیام انسانی اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
mehrsathename عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 6762 وای نههه اینهمه خر نزدم معدلم بیست شه تهش برم هنر میرم تجربی هرچه بادا باد نگو🚶🏻♀️ منم پاره شدم به خاطر معدل ولی باعلاقه برو ناموسا نا امید نشی بعدا