2777
2789
عنوان

کرم پودر رو صورتم نمیخوابه چیکار کنم

10652 بازدید | 13 پست

واقعا دیگه کلافه شدم همیشه بهترین مارکها را واسه کرم پودر میگیرم ولی هیچ کدوم به صورتم نمیخوابه حتی پرایمر صورتم گرفتم L.A .....ولی فایده ای نداشت ابرسانم میزنم ولی پوستم ترکیبیه و اصلا کرم پودر و پنکک و به صورتم نمیاد لطفا اگه پیشنهادی دارین کمکم کنید

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

كرم پودر كيلينيك هم امتحان كردي؟خيلي خوبه

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کرم پودر رو صورتت نمیشینه ینی صورتت لایه مرده داره باید لایه برداری کنی 

بهترین لایه بردار ها سفید آب هفته ای یکبار 

عسل و شکر یه قاشق عسل دو قاشق شکر

دونه های قهوه جوری ک قهوه با آب کاملا مخلوط نشه و دونه دونه داشته باشه 

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
قیمتش چقدره؟

مدلاش فرق ميكنه

١٢٠-١٣٠داره ١٧٠-١٨٠هم داره

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست
كرم پودر كيلينيك هم امتحان كردي؟خيلي خوبه

اتفاقا بهش پیشنهاد شد ولی چون ترس اینا داشتم که باز به صورتم نخوره نخریدمش

اگه کرم پودر رو صورتت نمیشینه ینی صورتت لایه مرده داره باید لایه برداری کنی  بهترین لایه بردار ...

واقعا همینطوره عزیزم به قول شما احتمالا از سلولهای مرده صورتمه واقعا ممنون ...کرم لایه بردار خوب چی هست اطلاع دارین ؟

اتفاقا بهش پیشنهاد شد ولی چون ترس اینا داشتم که باز به صورتم نخوره نخریدمش

هر كي داره ازش راضيه واقعا خوب رو پوست ميشينه ولي اگه بتوني قبل خريد تست كني بهتره

کرم رو با چی میزنی به صورتت؟

اول پرایمر میزنم بعد کرم پودرمو بعدم پنکک ...ولی من با همه مدل امتحان کردم مرطوب کننده و پنکک...ابرسان کرم پودر.‌‌‌‌‌..... ولی هیچ کدوم فایده نداشت واسم عزیزم

هر كي داره ازش راضيه واقعا خوب رو پوست ميشينه ولي اگه بتوني قبل خريد تست كني بهتره

ممنون عزیزم از پیشنهادت باید یه بارم مارک کلینیک را امتحان کنم

ممنون عزیزم از پیشنهادت باید یه بارم مارک کلینیک را امتحان کنم

خواهش ميكنم عزيزم

واقعا همینطوره عزیزم به قول شما احتمالا از سلولهای مرده صورتمه واقعا ممنون ...کرم لایه بردار خوب چی ...

هردوهفته یکبار از گلد ماسک و بلک ماسک استفاده کن در کنارش هفته ای یکبار سفید آب رو تو حموم بمال رو صورتت خیلیی عااالیه هم پوستو نرم میکنه هم واقعا براق 

من خودم تا کرم رو پوستم نشینه لایه برداری میکنم بعدش کرم که میزنم عالی میشه 

این راهو هم امتحان کن حتما جواب میده

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️