2777
2789

من یه قاشق روغن کف یه قابلمه گود میریزم.توش نمک میریزم.بعد ذرت ها رو میریزم توش و در قابلمه رو میبندم. حرارت متوسط.کم نباشه.

وقتی شروع به چکیدن کرد در قابلمه رو نیم سانت باز میذارم و هی قابلمه رو تکون میدم.تا همه اش پف کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول از همه یکم کره ذوب شده بزن به ذرتهای خام بعد ته قابلمه گود کمی روغن و نمک بریز روغن و کم بریز بعد پف فیلارو بریز وقتی شروع کردن به باز شدن قابلمه رو تکون بده رو حرارت.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
ادویه ی خاصی نمیزنین تا خوشمزه بشه

ماله کچاپ هست میتونی بخری بریزی

اهای پسری که میخوای شوهر من بشی هیچی خوش به سعادتت دیگه از خدا چی میخوای  چیکار کردی خدا اینقدر دوستت داره خدا شانس بده!
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792