2789
وای تو رو خدا نکنین .من تو همون همیترم موندم دریغ از یه زیر مجموعه

وای نگو ط تلگرام خدشونو کشتن خیلی تعریف میکنن.خب شماره جدید داره اک بزن خدت زیرمجموعه خدت شو

سنگینیِ قلب ؛ بر اثرِ تجمع حرف هایِ ناگفته:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نگو ط تلگرام خدشونو کشتن خیلی تعریف میکنن.خب شماره جدید داره اک بزن خدت زیرمجموعه خدت شو

والا من ده تا خط دارم اما هنوز کسی جواب درستی نداده که میتونم با هر شماره ای اکانت جدید بسازم یا نه

نمیدونم بفرست ببینم میتونم زیر مجموعه بگیرم تو نی نی سایت که فایده نداره مگه تو دوستام پیدا کنم

من بازی می کنم، من و دوستام تک تک ویدیوهای یوتیوب رو نگاه کردیم. بیشتر ایردارپ هارو بررسی کردیم.

۳ تا ایرداپ که هم تیک آبی تلگرام دارن و هم آینده دار هستن:

۱_همستر Kombat

۲_بلوم

۳_تپ SWAP

همستر  تعداد کاربرهاش خیلی زیاده و ساده بخوام بگم بهتون, چیزی که تو دست همه باشه نباید توقع داشت خیلی ارزش پیدا کنه.

TAPSWAP یه مقداری عجیب و کشدار و طولانی شده. عجیب ازین نظر که میگه شما بیا TON خرج کن تا من سکه هاتو ۲ برابر کنم خیلی حرف و حدیث بود که نکنه اسکم یعنی کلاه برداری باشه که نبود. هم ایردراپ همستر هم تپ swap قرار بوده تا ۱۱ تیر ماه تموم بشن یا به قولی فاز اولشون تموم بشه و لیست بشه، قیمت گزاری بشه برای خرید و فروش اما تا الان ادامه پبدا کرده.

اما اینجوری که بازی بلوم Blum  رو بررسی کردن از دو تا ایردراپ دیگه خیلی قوی تره. توکن خود تلگرام هست.

حتی اگر عقب موندین یعنی تا الان شروع نکردین هم نگران نباشین فقط کافیه عضو بشین و هر روز به بازی سر بزنید تا بتونین تیکت جمع کنین و از تیکت ها سکه جمع کنید.

لینک Blum رو میزارم بزنید روش : 

https://t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_4EpJcBXHXV

❤️برای آموزش کامل بازی به آیدی من تو تلگرم پیام بدین دوستان، هر سوالی داشتین پاسخگو هستم:

@Hero777S

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

والا من ده تا خط دارم اما هنوز کسی جواب درستی نداده که میتونم با هر شماره ای اکانت جدید بسازم یا نه

بله می توند با هر شماره اکانت جدید بسازین و خودتون زیر مجموعه خودتون بشید، اما یه محکم کاری که باید انجا بدین این هست که هر اکانت رو تو یه تلگرام جدا بازی کنید.

نسخه های مختلف تلگرام مثل Telegraph و....

یه سرچ گوگل بزنید میاره.