2777
2789
عنوان

ازدواج!

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 33 پست

خانوما ببخشید اینو می گم.. ولی تاپیک واقعی نیست. من کاملا از روی لحن و محتوا متوجه می شم. این کلماتی که داره استفاده می کنه مال کسی هست که می خواد ادای یه مدل حرف زدن خاص رو دربیاره. اینکه محتواش هم چه قدر شاخ داره بماند! لطفا سر کار نرید. برای وقت خودتون ارزش قایل باشید. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو نگا 🤦‍♀️😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب شما به جا اینکه منو نگا کنی راه حل بده تو بلدییییی 😑🚶🚶

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
احیانا رنگ چشمات ابی نیس با لبای قلوه ای؟؟مازراتی نداری؟؟صبحام میخای بری سرکار از پله ها سر نمیخوری& ...

اتفاقا رنگ چشمام عسلی هست 

نه متاسفانه نمیتونم از پله ها سربخورم مامانم برخورد میکنه باهام اما میتونم بجاش به شما توصیه کنم هرکس زندگی روبه روالی داره و براش زحمت کشیده رو تطبیق ندید به رمان های دوران نوجوانیتون 

اینجوری ادامه بدی تا ۴۰ مجرد می مونی

ابجی من گزینه مشابه خودم زیاد دیدم یا حداقل به من خیلی برخورد کرده ولی یا نزدیک شدن به من ولی قصدشون ازدواج نبوده و گذران عمر بوده یا اینکه اصلا نزدیک نشدن ...نمونش هشت ماه پیش .. یا پسر یکی از دوستای بابام و یا یکی دیگه از پسرای دوست بابام  

لطفا سر نمازات برام دعا کن

الهی که همیشه زندگی به کامت باشه ماشاءالله  میگم‌برادر نداری از ۲۰ به بالا😂

ممنونم  ان شاءالله 

دارم ولی یه دونه دختر کوچولوی خوشگل داره 😂

دیر اومدی نخواه زودبری 😂