2777
2789

پنج ساله که همسرم هر روز ساعت هفت رفت از خونه بیرون و هشت شب به بعد برگشت یک روزش بخواطر من قضا نشد شبم زود خوابید چه رابطه ای درکار بود چه نبود حتی بخاطر رابطه هم بیدار نموند چون درکش اینه که بچه رو تو روز من باید خسته کنم تا شب زود بخوابن حالا من اومدم خونه مادرم راه دورم کلی راهه اومدم .می‌ره خونه دوستش تا دیر وقت معلوم نیست چه غلطی میکنن الان زنگ زدم تازه میخواد بره سرکار منم قطع کردم فقط این چند روز خودم بهش زنگ زدم دیشب یه پیام بلند بالای عاشقانه فرستادم جوابش یه دورت بگردم شد نه منم دوست دارمی نه هیچی میخوام دیگه نه زنگ بزنم نه پیام بدم تنها بمونه تا پاره شه؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی محلی همین

دلیل پرسید بگم چی؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

به نظر من دعوا درست نکن شما رفتی خونه مادرت خب اونم الان که تو نیستی که نباید زانوی غم بغل بگیره بذار به اونم خوش بگذره بعدا در یه وقت مناسب وقتی که برگشتی نه الان باهاش صحبت کن و سنگاتو وابکن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اون پیام داده دورت بگردم؟ همینم خوبه  گاهی مردا انقد بی شعور میشن که همونم نمیگن

آره در جواب یه پیام دو صفحه ای قربونش صدقه اینو داده 

دلیل پرسید بگم چی؟

چیزی نگو انکار کن بگو تو اینطور فکر می‌کنی  ولی کلا با خنده رد کن اخم و تخم نکن اونوقت میگه رفتی پیش مادرت اونا یادت دادن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

به نظر من دعوا درست نکن شما رفتی خونه مادرت خب اونم الان که تو نیستی که نباید زانوی غم بغل بگیره بذا ...

نمیگم زانوی غم اونکه اگه انقد مقید به کارشه تا وقتی من هستم چرا نیستم اینجوریه تو طول چند سال زندگی من یه خاطره اینجوری سراغ ندارم

چیزی نگو انکار کن بگو تو اینطور فکر می‌کنی  ولی کلا با خنده رد کن اخم و تخم نکن اونوقت میگه رفت ...

میدونه که حرف مامانم تو زندگی من اثر نداره 

بنظرم جای قهر و کم محلی، بهتره باهاش صحبت کنی و خواسته هات و واضح بگی. 

بگی از رفتاراش ناراحتی و دلت میخاد چجوری رفتار کنه. و توقع نداشته باشی، ی شبه درست شه، کم کم جواب میگیری. 

شوهر منم بلد نبود، 7 سال زمان برد تا فهمید چجوری باید رفتار کنه. 

کم کم ی دونه ی دونه بهش یاد دادم

مردا عقیدشون اینه که مرد زیادی زبون باز یه جای کارش میلنگه

واااای دقیقا،😬همسر منم همیییشه تکرار می‌کنه همینو. وبعد هی برام مثالم میزنع آنقدر گفته که اگه یکی زبون بریزه فکر منم خراب میشه،😑

مردا عقیدشون اینه که مرد زیادی زبون باز یه جای کارش میلنگه

نه این اونجوری نیس بخواد محبت کنه می‌کنه مگه یجای کارش بلنگه

نمیگم زانوی غم اونکه اگه انقد مقید به کارشه تا وقتی من هستم چرا نیستم اینجوریه تو طول چند سال زندگی ...

خب چرا ازش نپرسیدی؟

یا میزاشتی اونم متوجه تعجبت بشه ببینی چه جوابی میده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆