2777
2789
عنوان

ازدواج باعشق😢لطفا بیاین

181 بازدید | 14 پست

من بعد ۲۳سال بایکنفر اشنا شدم قصدشم ازدواج بود از همون اول خانواده ها رو تو جریان گذاشتیم حتی پدرممم میدونست بعد۳ماه اونم چه ایام محرم و…بود امدن یه جلسه اشنایی من اون موقع عاشقش نبودم خانواده ها سر لوکیشن و..راضی نبودن خانواده اش هم حتی یه زنگ نزدن تشکر کنن دلم گرفت از دستشون ولی ما ادامه دادیم الان ۲سال داره میشه خانواده ی منم راضی نیستن ولی اگه من بگم میخوامش قبول میکنن

شغل وماشین داره ولی خونه نه بهم میگه بریم یه جا مثل پرند اینا خونه بگیریم شروع کنیم دستمون باز شد میایم تهران مستاجری سخته تو نمیدونی

من دوستش دارم ولی واقعا میترسم

الان واقعا خوبه بااینکه دستش خالیه صدشو همیشه میگذاره برام ولی میگه نکته قبل ازدواجه بعدش عوض شه

اینم بگم تو این دوسال چندین بار دعوای اساسی داشتیم کات کردیم ولی برگشتیم به هم

شما حاضرید باعشق ازدواج کنید یا ترجیح یه رفاه مالی بهتره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باعشق هم خوبه ولی ما خاستیم ازدواج کنیم شوهرم از معارف بود یعنی یکی مارو باهم آشنا کرده بود بنده خدا چیزی نداشت ولی بعد عاشق هم شدیم 😂😂ماهم دعوا می‌افتیم بعد آشتی میکنیم عزیزم دعوا همه جایی هست

عاشق خدایی هستم چ بخواهیم و چ نخواهیم دوستمان دارد❤️

والله شغل و ماشین داره دیگه خونه هم پرند بگیره دیگه مگه چی ناقصه اونم تو سن بچگی ۲۳ سالگی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اون۳۲سالشه منم ۲۵شدم😁

والا الان خواستگارم چهل سالشه یه خونه داره همون سمت حومه با کلی قسط و درامد هفت میلیون ماشین هم نداره دوسش هم ندارم ولی مجبورم چون بالای سی هستم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خیلیا مستاجرن دارن زندگی میکنن    خب سعی کنید چن سال یه جا بمونید که نخاین داءم جاب ...

دقیقا منم میگم میگه اگه میخوای پیشرفت کنیم بیا باوام ازدواج وپس اندازامون یه خونه ۴۰-۵۰متری هم شده اطراف بگیریم پول اجاره ندیم باعث میشه نتونیم پیشرفت کنیم

دقیقا منم میگم میگه اگه میخوای پیشرفت کنیم بیا باوام ازدواج وپس اندازامون یه خونه ۴۰-۵۰متری هم شده ا ...

حداقل دوسش داری خوبه میتونی خیلی چیزارم تحمل کنی ماشین هم داره میتونید کلی مسافرت برید از زندگی لذت ببرید خواستکار من ماشین نداره نمیتونه هم بخزه حقوقش ماهانه۷ میلیون

والا الان خواستگارم چهل سالشه یه خونه داره همون سمت حومه با کلی قسط و درامد هفت میلیون ماشین هم ندار ...

درسته عزیزم

من بخاطر اجتماعی بودن و…خواستگارای خیلی پولدار و دکترم دارم ولی یکی از بهترین دوستام با یه کارخونه دار ازدواج کرده مالی همه چی داره ولی عشقی نیست یه سفروتفریح نرفتن میگم این چه فایده داره پول باشه لذت نبری

ولی عشقم مثل خودمه بااینکه معمولی هستیم ولی پایه هست محاله بگیم بریم فلان جا نیاد

دقیقا منم میگم میگه اگه میخوای پیشرفت کنیم بیا باوام ازدواج وپس اندازامون یه خونه ۴۰-۵۰متری هم شده ا ...

همین کارو کنید ماهم یه زمانی میتونستیم یه خونه کوچک بخریم ولی از دست دادیم اون موقع بچه هم داشتیم  شماالان  میتونید یه خونه کوچک هم بخرید خوبه     پسر جاریم هم هر جوری بود یه خونه کوچیک  خرید و عروسی کرد   البته زمینش مال عروس بود    اگر بخرین  بهتره