2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

625 بازدید | 39 پست

خانما من واقعا ت اتاق حوصلم سر میر هیچ کار ندارم انجام بدم هیچی یعنی واقعا حوصلم سر میره امروز ب شوهرم گفتم گف برا گربه بگیرم ولی خوب مادر شوهر از گربه ها بدش میات ما پیششون زندگی میکنیم اصلا از گربه ها خوشش نمیات از سگم بدش میات دیروزم حرف کشیدم وسط گفت نه تا وقتی ک من ت خونم گربه و سگ نمیان چکار کنم من الان چی بخرم از پرندها خوشم نمیات شماها بگین چی بخرم بجز سگ گربه پرندها و خرگوش میدونم چیزی نمونده بگین ولی خوب تروخدا راهنمایی کنید واقعا حوصلم سر میره 

سر کار نمیتونم برم ....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کتاب

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

به مادرشوهر در کارهای خونه کمک کن حالت خوب میشه✋

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

با مادرشوهر اینا تو یه خونه زندگی میکنید؟؟

اینجوری نمیشه ک🙁

چرا سرکار نمیتونی بری اجازه نمیدن؟ بگو اجازه کار ک نمیدین خونه زندگی جدا هم ندارم ک آسایش داشته باشم این سرگرمی هم ازم دریغ میکنید ؟ شما دیگه چجور موجوداتی هستین 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡