2777
2789

خونوادگی و نمیدونم دوستانه و ... نرید فقط تنهایی برین با شوهرتون یا اگ مجردین بازم تنهایی یا نهایت یع دوست هم فکر 

ایییییین همه راه اومدیم نیشابور آرامگاه عطار  و خیام بلیط هر کدوم ۲۰ تومن مامانم دعوا راه انداخته ک زیاده پول ندین میگم بابا شما نیا منو شوهرم میریم بلند بلند جیغ میزنه ک زیاده.  شوهرم میگ برا شما ۶م حسای میکنم میگه نه شما هم نرید . هرچند ما رفتیم اونا نیومدن ولی واقعا دارم اذیت میشن 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده خسیسی داری ربطی ب بقیه ندار... عزیزم

عریزم میدونم خسیس آن ولی کلا میگم تو راه مسافرت تو میخای یه جا بزی اونا میخان یه جا برن کخصوصا اگ باهم تفاوت فکری داشه باشین مثلا رفتن برا هر عضو خونواده ۱ میلیون دادن شام مهمان سزای حضرتی خریدن حالا اعتقاد دارن اینجا ۲۰ زیاده

آخرین بار مادرم با مادرشوهرم با خودمون بردیم مشهد یکم دیگه  مسافرت ادامه پیدا می‌کرد کارمون به طلاق می کشید،بعد اون فقط خودمون رفتیم هرجا خواستیم موندیم هرچی خواستیم خوردیم دیگه کسی نبوده که ساز مخالف بزنه یا منتظر نظرش باشیم

مامان منم ایتجوریه منم هیچ جا نمیبرمش ...

به من چ میخواست یا جهان بینیش را عوض کنه یا کلا ساکت باشه دخالت نکنه 

البته خسیس هم نیست بیشتر تعارفیه یا ندام گیر که من حساب کنم   

اما بابام ماهه ماه ولی متاسفانه اونم نمیزاره بیاد کلی بهش غر میرنه که  مزاحم میشی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
گلم همه اینجوری نیستن خانواده من همه جا پایه بودن درضمن با شوهر هم همیشه خوش نمیگذره

من برعکس فقط با شوهرم 

مامانم معتقده اگ جایی میزی اونجا باید زیارتی باشه غیر اون بدرد نمیخوره تاریخ از نظرش چرت