2777
2789
عنوان

ویروس ۱۴۰۳

356 بازدید | 16 پست

ازپارسال تااین چند وقت اخیر انگار کرونا زیادشده کسی گرفته یا اطرافیانش مبتلا شده باشند؟

این علائم چه ویروسیه ؟با گلودرد شروع میشه بعد چندوقت سرفه خشک وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه واسهال وسنگینی قفسه سینه 

پسرمن اسهال واستفراغ.تب بدن درد.گلودرد.سرفه های خلطی 

۶روز بستری بود

الان یکم بهتره

از دیشب پسر کوچیکم دائم داره سرفه میکنه پلارژین دادم اصلا فایده نداش یک ساعت میش از شدت سرفه بالا اورد 

اصلا خواب نداره دائم داره سرفه میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن اسهال واستفراغ.تب بدن درد.گلودرد.سرفه های خلطی  ۶روز بستری بود الان یکم بهتره از دیشب ...

من خودم دی ۱۴۰۲ گرفتم باعلائمی که گفتم بعدچندماه تازه ترشحات بینیم سبز شده وکمی خلط سبز از دهنم خارج شده بود وسرفه رو هم داشتم تازه کمترشده قراره دوباره برم دکتر اگر انشالا نتیجه بگیرم یادم بمونه معرفی میکنم ببرید پیشش

کادر درمانم

چه خوب یه سوال داشتم من دی ماه ۱۴۰۲ با این علائم گرفتم نمیدونم کرونا یا ویروس دیگه بود سرفه را تاچندماه دارم الان کمتر شده وترشحات بینیم یه مدت سبز میشه ولی آبریزش ندارم وکمی چرک سبز ازدهنم خارج شده بود ولی گلوم عفونی نیست وچندوقت احساس گرفتگی ودرد مانند ازناحیه قفسه سینه داشتم وبهترشده اوایل فروردین اول تعطیلات نوروز  هم سی تی دادم گفتند مشکلی نیست میخوام دوباره به پزشک مراجعه کنم به نظرتون اون علائم کرونا بوده ؟آنتی بیوتیک لازم هست ؟راهنمایی دیگه اگرهست بهم میگین چکارکنم ممنون میشم من یبار رفتم اکسیژن خونمو بررسی کنم به مسئول این کار گفتم انقدر طول کشیده گفتندکرونای جدید زمان میبره  

چه خوب یه سوال داشتم من دی ماه ۱۴۰۲ با این علائم گرفتم نمیدونم کرونا یا ویروس دیگه بود سرفه را تاچند ...

اول گلودرد داشتم بعدش که رفع شد چندوقت بعدش سرفه های خشک شروع شد وچندوقت بعد اون علائم دیگه که گفتم اضافه شد 

چه خوب یه سوال داشتم من دی ماه ۱۴۰۲ با این علائم گرفتم نمیدونم کرونا یا ویروس دیگه بود سرفه را تاچند ...

این علایم که گفتید کاملا منطبق با کروناست ولی نطر نهایی نظر پزشک معالجتون هست، خیر آنتی بیوتیک در درمان کرونا جایی نداره

بله خیلی خیلی زمان بره بهبودی از کرونا، باید خیلی رعایت بهداشت بکنید، هر روز دوش بگیرید مخصوصا وقتی از بیرون برمیگردید خونه یکراست برید حموم، شستن مرتب دست ها، ماسک هم اگه بزنید که عالیه

این علایم که گفتید کاملا منطبق با کروناست ولی نطر نهایی نظر پزشک معالجتون هست، خیر آنتی بیوتیک در در ...

راستش من بعد ۵ماه که گذشت ترشحاتم سبز رنگ شد ازاول اینطوری نبودواینکه بعد چندماه سرفه خشک تاحدودی باهامه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز