2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تنها نیستی 

منم همینم 😒 

و ی چیز جالب اینکه همه خاطرات تلخم تو روز تولدم برام یادآوری میشه دونه به دونه اش 🥺

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
چون عمرمونو الکی هدر میدیم مفید زندگی نکردیم اونچه خواستیم نشدیم 

والا به خدا ۲۱ سالمه همون ۱۸ سالگی کنکور دادم یه رشته ی تاپ قبول شدم حمل بر خودستایی نباشه در کنارش کار کردم پول دراوردم سرمایه گذاری کردم در کنارش زبان یاد گرفتم ولی روز تولدم غم دارم . آبا من مفید نبودم آیا کم کار بودم نه این حس از جای دیگه ای ناشی میشه😢

والا به خدا ۲۱ سالمه همون ۱۸ سالگی کنکور دادم یه رشته ی تاپ قبول شدم حمل بر خودستایی نباشه در کنارش ...

توهرکسی متفاوته من خودم چون که هیچ کار مفید و مؤثری درطی یک سال گذشته انجام ندادم ناراحتم میکنه حس شکست بهم میده