2821
2789
عنوان

چرا واقعا

122 بازدید | 12 پست

امروز پریود بودم رفتنم پانسیون مطالعاتی

یادم رفته بود نوار بخرم 

بوفه مون داره من روم نشد از بوفه بگیرم چون خودمون نمی تونیم از قفسه ها چیزی برداریم یه دریچه ی کوچک هست باید به آقاعه بگیم بهمون بده 

از اسنپ سوپر مارکت سفارش دادم برام آورد دو بسته تو پلاستیک مشکی بود درشم گره زد 

یه لحظه رفتم از پیک اسنپ گرفتم 

به دوستم گفتم همچین میگه خجالت نکشیدی انگار من لخت مادر زاد رفتم تو کوچه 🤕🤕🤕🤕🤕

دوباره شب اومدم خونه اومدم از تو اتاق بردارم به مامانم میگم کجا گذاشتی داداشم تو اتاق خواب بود نگفتم نوار بهداشتی گذاشتی فقط گفتم کجا گذاشتی

مامانم منو آورده بیرون اتاق همچین پریده عین چی به من 

نمی گی یه وقت داداشت خوابش نبرده باشه بشنوه صداتو 🤕🤕🤕🤕🤕 داداشم 16 سالشه 

خب بشنوه !!!!!! داداشم نمی دونه من پریود میشم ؟؟؟؟از لحاظ حیا و این حرفا هم بخواهیم در نظر بگیریم که اون خوابیده بود چشماشم بسته بود دیگه اینکه گوشش بشنوه یا نه مهم نیست 

نکنید این کارو واقعا نوار بهداشتی یه چیزی مثل مای بیبی و پوشک و این جور چیزاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟ 

اینقد بدمیاد ( لطفا نیاین بگین بی حیا این چیزا، خودمم قبلا حساس بودم )

مگه پسرا ختنه میشن بد؟ 

به همه میگن، جشن میگیرن...‌‌

چرا تابو پریود، نوار نمیکشنه ..‌.

آره بنظر منم یه چیز معمولی و عادیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من که هر بار پریود میشم بابام میفهمه

چون میرم دکتر و اینا مامانم بش میگه 

بعد هم دیروز خودم رو در رو بش گفتم بابا من ادرارم جدیدا خون داره و مشکل دارم 

همینقدر طبیعه بنظرم

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

پریود شدن ربطی ب حیا نداره 

درسته ک نباید جار بزنی بگی من پریودمممم 

ولی خب اینطوریم دیگ نیست بنظرم توهردو مورد هم شما کاملا عادی بودی و طرف مقابلتون الکی جبهه گرفته

گذشت دوران عهدبوق

قد من نیستی با قد بلند😎...
پریود شدن ربطی ب حیا نداره  درسته ک نباید جار بزنی بگی من پریودمممم  ولی خب اینطوریم دیگ ...

خب دقیقا منم همین کارو کردم 

جار نزدم 

ولی مشکلی نمی بینم که خودم بخرم 

یا اینکه داداشم خواب نباشه و بشنوه

من که هر بار پریود میشم بابام میفهمه چون میرم دکتر و اینا مامانم بش میگه  بعد هم دیروز خودم ر ...

خون بودن تو ادرار با پریود فرق داره ها

نه من برای نماز بیدار می‌کنه بعد الکی میگم خوندم تا یه هفته بیدارم نمی کنه 😂

خب دقیقا منم همین کارو کردم  جار نزدم  ولی مشکلی نمی بینم که خودم بخرم  یا اینکه د ...

خب اگ خودت نمیگرفتی کی باید میگرفت؟؟۰😐

بیخیال بعضی چیزارو تو بعضی ادما نمیتونی تغییر بدی یا عادی جلوه دارش کنی

قد من نیستی با قد بلند😎...
خب اگ خودت نمیگرفتی کی باید میگرفت؟؟۰😐 بیخیال بعضی چیزارو تو بعضی ادما نمیتونی تغییر بدی یا عادی ج ...

می‌گفت به مامانت میگفتی برات بیاره  از خونه 🤕 دیوونس کلا دوستم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز