2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟پس یعنی خوبه فقط بخاطر اینکه جوش بزنم میترسم

این همه من میشناسم استفاده کردن یه دفعه ندیدم پوستشون خراب بشه یا جوش بزنه خودمم میخوام برم بگیرم چون گیاهیه

منم استفاده کردم قبل از عید جوش نزدم وزنمم برنگشت خیلی خوب شده بدنم 

من مارکای مختلفی استفاده کردم براچاقی ولی همش الکی بود و برگشت داشت از تنها چیزی که نتیجه گرفتم همین گین اپ بود

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

منم استفاده کردم قبل از عید جوش نزدم وزنمم برنگشت خیلی خوب شده بدنم  من مارکای مختلفی استفاده ...

شما از اون قوطی بزرگش که روش عکس میوه داره استفاده کردی؟ 

چندسالتونه؟

شما از اون قوطی بزرگش که روش عکس میوه داره استفاده کردی؟  چندسالتونه؟

عزیزم من شوهرم برام خرید بهش گفته بودن جعبه ای هست ولی شوهرم گفته بوده همشو نمیخوام نصفشو بهش داده بودن براهمین ندیدم جعبش چه شکلیه ولی خوده قرصه سبزه و طعم میوه میده

منم استفاده کردم قبل از عید جوش نزدم وزنمم برنگشت خیلی خوب شده بدنم  من مارکای مختلفی استفاده ...

من بهم گفت اگه طبع بدنت گرمه ممکنه باهاش جوش بزنی شما طبع بدنتون گرمه یا سرد؟

فقط گفتم پوستم خراب نشه😭

من بهم گفت اگه طبع بدنت گرمه ممکنه باهاش جوش بزنی شما طبع بدنتون گرمه یا سرد؟ فقط گفتم پوستم خراب ن ...

باورت میشه نمیدونم طبعم چیه؟ اگه ربط به غذا داره طبع که من همه چی میخورم هم سرد هم گرم

من به گرمی حساسیت دارم جوش میزنم گفتن طبعم گرمه

اها من سن بلوغ یکم جوش میزدم ولی الان نه اگه هم بزنم درحد یکی دوتا راستی تو پیام قبلت سنمو پرسیدی من الان ۲۴ سالمه گلم وزنمم ۴۳ بود الان بااین قرصه شدن ۵۵

اها من سن بلوغ یکم جوش میزدم ولی الان نه اگه هم بزنم درحد یکی دوتا راستی تو پیام قبلت سنمو پرسیدی من ...

چقدر عالی.صورتتونم چاق شده همون طوری مونده؟ 

ببخشید انقدر سوال میپرسم

چقدر عالی.صورتتونم چاق شده همون طوری مونده؟  ببخشید انقدر سوال میپرسم

اره عزیزم کل بدنم و صورتم به ی اندازه چاق شده وخیلی ذوقش میکنم اخه قبلش هیچ برامدگی نداشتم و لباسا به تنم زار میزد