2777
2789
عنوان

خیانت

166 بازدید | 14 پست

همیشه میگن ظاهر زندگی کسی رو با خودت مقایسه نکن.ما قبلاً یک همسایه داشتیم که شوهرش مداح بود تو محرم ها هم شوهرش تو دسته های عزاداری مداحی می‌کرد.یک روز خانمش داشته از فروشگاهی که نیم ساعت با خونه‌شون فاصله داشته خرید می‌کرده که میبینه ماشین شوهرش پیش یه خونه پارکه،مشکوک میشه.زنگ میزنه به شوهرش میگه کجایی،شوهرش میگه نونوایی‌م.زنش میگه معلومه ماشینت اینجا جلوی خونه مسکونی پارکه.خلاصه خانمش قهر می‌کنه میره خونه پدریش.می‌خواستن طلاق بگیرن که کنسل شد بجاش خانمه گفت باید از این محل اثباب کشی کنیم بریم جای دیگه.خلاصه خونه‌شون رو دادن اجاره و رفتن یک محل دیگه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حالا که چی  نصف این تایپک ایی که میگین خیانت میگین طرف مداح بوده یا مذهبی بوده میخواین دید مر ...

دقیقا. 

هر آدمی احتمال داره دچار خطا و انحراف بشه ، حالا هر شغلی که داشته باشه. 

انتظار داشتم زنه طلاق گرفته باشه و مرده هم فلج شده باشه و زن دومی همه ثروتشو بالا کشیده باشه

زنه میخواست طلاق بگیره ولی سر پناهی نداشت پدر و مادرش که فوت شده بودند.برادر و خواهراش هم که خودشون مشکلات خودشون رو داشتند.شاید بخاطر بچه هاش جدا نشد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

حالا که چی  نصف این تایپک ایی که میگین خیانت میگین طرف مداح بوده یا مذهبی بوده میخواین دید مر ...

نه می‌خواستم بگم از ظاهر کسی نمیشه باطنش رو شناخت.

کسی که به بار خیانت رو ب جون خرید تو بگو ببرمش مریخ بازم بیخیال این کثافت کاری نمیشه 

درسته میگن کسی که گِل میخوره نمی‌تونه گِل خوردنش رو ترک کنه

وا مگه تعویض محله ذات کثیف کسی رو عوض میکنه😐 بعدم دوتا شهرم اگه بودن بازم خیانت ممکن بود چه برسه به ...

زن بخاطر بچه‌هاش حاضر هر کاری کنه.نمونه‌ش مادر خودم.اون خانم هم دو تا بچه داشت