sarviiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5267 عنوان کیا کنکورین؟ 🤷♀️ 76 بازدید | 8 پست بچه هایه کتاب تست زبانمیخوامکه تستای گرامر جامع داشته باشه فقط گرامرچه کتاب وانتشاراتی سراغ دارین؟ 1403/03/15 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobinaa84 عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 4302 مبتکران خوبه ولی کتابی که فقط گرامر باشه سراغ ندارم به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1055 شهاب اناری قبلا ما استفاده میکردیم 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
sarviiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5267 شهاب اناری قبلا ما استفاده میکردیم عزیزم تست گرامر زیاد داره؟
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2689 من دانشجو هستم زمان ما کتاب شهاب اناری خیلی خوب بودالبته بستگی به سطح زبانت هم دارتاگه زبانت خوب نیست کتاب برات سنگینهدر ضمن مگه عمومی ها از کنکورت حذف نشدن؟؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1055 عزیزم تست گرامر زیاد داره؟ نمیدونم دقیق یادم نیست ولی واسه هر درسی تست وکب و گرامر داشت چون زبان ار کنکور رفت دیگ نرفتم سراغ کتابه واسه کنکور منحصرا زبان میخواید؟ 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
sarviiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5267 نمیدونم دقیق یادم نیست ولی واسه هر درسی تست وکب و گرامر داشت چون زبان ار کنکور رفت دیگ نرفتم ... عزیزم من دارم بعد چند سال خودمو واسه دکتری اماده میکنم چن ترم شروع کردم به خوندن زبان تویه اموزشگاه زبان سوالات گرامر خیلی گیرم نمیاد ازمونای ارشد ودکتری مدرسان شریف دارم که خیلییی سخته
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7700 سال دهم کتاب مبتکران شهاب اناری داشتم خوب بود به تنهایی فقط گرامر نداشت من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
sarviiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5267 من دانشجو هستم زمان ما کتاب شهاب اناری خیلی خوب بود البته بستگی به سطح زبانت هم دارت اگه زبانت خوب ... عزیزم من دارم بعد چند سال خودمو واسه دکتری اماده میکنم چن ترم شروع کردم به خوندن زبان تویه اموزشگاه زبان سوالات گرامر خیلی گیرم نمیاد ازمونای ارشد ودکتری مدرسان شریف دارم که خیلییی سخته