افریده_اتش مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1770 عنوان معرفی پزشک 54 بازدید | 5 پست سلامم شبتون به قشنگی ماه 🌒🌙ببخشید خانومایی که اهل شیراز هستن ،میشه لطفا یک پزشکی که متخصص زنان باشه و پزشک خوبی باشه و ازش راضی بودین رو بهم معرفی کنین و آدرسش رو بگین 🫠🦋ممنونتون میشم واقعا 1403/03/15 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6175 عزیزم خودم شیراز نیستم ولی از فامیلامون تعریف این چندنفر رو شنیدمدکتر باقریدکتر ابطحیدکتر مجدیدوتای اول مرد هستناخری خانممخصوصا دکتر باقری عالیه بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
افریده_اتش مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1770 عزیزم خودم شیراز نیستم ولی از فامیلامون تعریف این چندنفر رو شنیدم دکتر باقری دکتر ابطحی دکتر مجدی ... مرسی گلم ، عزیز احیانا آدرس مطب یا بیمارستانی که کار میکنن رو ندارین ؟!
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6175 مرسی گلم ، عزیز احیانا آدرس مطب یا بیمارستانی که کار میکنن رو ندارین ؟! نه عزیزم شرمندهولی داخل شیراز اون دوتای اول خیلی معروفنداخل گوگل فکر کنم ادرسشون باشه بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
افریده_اتش مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1770 نه عزیزم شرمنده ولی داخل شیراز اون دوتای اول خیلی معروفن داخل گوگل فکر کنم ادرسشون باشه دشنمتون شرمنده 😊💚بازم ممنونم :)
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6175 دشنمتون شرمنده 😊💚 بازم ممنونم :) ❤️❤️❤️ بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂