2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسواک  خمیردندان خوب نخ دندان دهانشویه خوشبو کننده ی دهان الدر ( داروخونه ها دارن)

من اینکارارو میکنم البته به جز دهانشویه و خوشبوکننده ولی وقتی هامیکنم بازم بومیاد مشکل ازمعدمه 

چقد منی قرص مترونیدازول قبل بیرون رفتن میخورم مسواک میزنم قرص نعنا خوشبوکننده میخورم اما چه فایده زب ...

شما دکتر رفتین میگن سفیدی علائم رفلاکسه معدس 

یکی از دوستام که مشکل مثل شمارو داشته رفت عطاری دوتا عرق بود دقیق یادم نیست نعنا و یه چی داده   ...

اتفاقا توفکرشم برم پیش یه دکتر طب سنتی هس تواردبیل اون خیلی خوبه ولی اونم الان برم برا پاییز وقت میده سرش شلوغه موندم چیکارکنگ 

عزیزم اب ونمک تویه قابلمه بزاربجوشه بعد زیرپتو بخور بگیر تایه هفته،یه هفته هم برگ بو وآب جوشه بخوربگیر عالیه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

نه هنوز نرفتم آره میدونی بومادران هم میخورم فقط تا یه دوساعت خوبه بعدش هیچی خیلی بده

منم خیلی کلافم کرده اصلا حوصله ندارم برم دکترو قرص بخورم میخام یه راهی باشه توخونه خوب بشم با طب سنتی و اینا 

منم خیلی کلافم کرده اصلا حوصله ندارم برم دکترو قرص بخورم میخام یه راهی باشه توخونه خوب بشم با طب سنت ...

ببین موقتیه دردمنم همینه فک کن ناشتا بومادران میخورم بعد قرص چرک خشک کن مترونیدازول میخورم بعد دوباره مسواک و... قبل کار هم قرص خوشبو کننده دارم روانی نیشم

من اینکارارو میکنم البته به جز دهانشویه و خوشبوکننده ولی وقتی هامیکنم بازم بومیاد مشکل ازمعدمه 

آزمایش مدفوع دادی؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،