2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

554 بازدید | 33 پست

خانما من مشکل معده دارم البته خیلی وقته معدم دردنمیکنه ولی دهنم بوی بدی میده قبلا یه دکتر گف عفونته یکی گف عصب معده الانم ۳۵هفته باردارم چی مصرف کنم به نظرتون که این بو رفع بشه روی زبونمم سفیده که میگن علائم رفلاکسه واقعا خیلی اذیت میشم خجالت میکشم باکسی حرف بزنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید که تو تاپیکت میپرسم من دندونم سفید بوده ولی دهانشویه(کلرهگزدین) زدم  رنگش بد شده چیکار ک ...

پودر سفید کننده دندون از داروخونه بگیر باید قبل دهانشویه مسواک بزنی و ی زمان محدود استفاده کنی ن همیشه

به خدا انقد درعذابم دوستام متوجه شدن چرا بهشون نزدیک نمیشم بدترازون خجالت میکشم برم دکتر😔

اخه من رفتم داروهای معده داد   ی مدت خوردم تموم شد    دوبارع...... کی تموم میشه نمیدونم.... حتما دکتر برو خجالت نداره  

پودر سفید کننده دندون از داروخونه بگیر باید قبل دهانشویه مسواک بزنی و ی زمان محدود استفاده کنی ن همی ...

من برای کارای دندونپزشکیم(ایمپلنت) به گفته خود دکتر استفاده کردم  قبلشم مسواک میزدم ولی چند نفر دیگه هم همین مشکل برلشون پیش اومد

شما پودرو استفاده کردین؟ دندونو حساس نمیکنه؟

✨️🌷