2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دارو میخورم ۲ سالو نیم خوب‌ نمیشم عر روز فکرای جدید دیگه خسته شدم

عزیز دارو که گرفتی اگر اثرش کمه باید مجدد برین همون دکتر دوزش رو بالا ببره تا حدی که افکارتون کم شه.آسنترا میخورین؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
دارو میخورم ۲ سالو نیم خوب‌ نمیشم عر روز فکرای جدید دیگه خسته شدم

و در کنار دارو هم مشاوره رو شروع کنین حتما

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
عزیز دارو که گرفتی اگر اثرش کمه باید مجدد برین همون دکتر دوزش رو بالا ببره تا حدی که افکارتون کم شه. ...

رفتم چندین بار دوز دارو بیشتر کرده 

آسنترا 

هالیپیرودول 

کلومیپرامین 

رفتم چندین بار دوز دارو بیشتر کرده  آسنترا  هالیپیرودول  کلومیپرامین

داروهای خیلی خوبی هستن  چند وقته دارین میخورین؟ وچند درصد بهتر شدین؟

داروهای خیلی خوبی هستن  چند وقته دارین میخورین؟ وچند درصد بهتر شدین؟

۲ سال و نیمه میخورم. 

چند سال تحت نظر مشاوره بودم

۷ سال گرفتار وسواس شدم

بهتر که نشدم هر روز فکرای جدید و وحشتناک 

۲ سال و نیمه میخورم.  چند سال تحت نظر مشاوره بودم ۷ سال گرفتار وسواس شدم بهتر که نشدم هر روز ...

درکتون میکنم شرایط سختیه مخصوصا وقتی استرس بیشتر شه وسواس هم شدیدتر میشه

دختر من 5 سالشه و متاسفانه دچار وسواس فکری شده کل زندگیمون بهم ریخته 😭😭😭 کلومیپرامین مصرف میکنه ...

ای جان عزیز دلم

میشه از وسواس هاش بگی چجوریه؟منم ترسم اینه بچم از من یاد بگیره

ای جان عزیز دلم میشه از وسواس هاش بگی چجوریه؟منم ترسم اینه بچم از من یاد بگیره

رو لباس پوشیدنش بشدت وسواس داره مخصوصا لباس زیر انقدر بالا میکشه تا پاره میشه حتما کشش سفت باشه هر چند دیقه یبارم باید بره بکشه بالا اخرم گریه میکنه میگه شورتم منو اذیت میکنه 😭😭😭

من تا حالا هیچی در مورد وسواس فکری نمیدونستم نمیدونم دخترم چرا اینجوری شد 

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️

مثلن چ کارایی رو انجام میدین؟؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕