2777
2789
عنوان

چشم سوم دارم 👁❌

543 بازدید | 0 پست

ــــــــ تا اخر بخونید ـــــــــ

گاهی تاپیک هایی با چنین موضوعی میبینم که ادعا دارن چشم سوم دارن یا احساس میکنن چشم سومشون بازه،یا حس ششم هفتمشون قویه که مبنا بر یسری اتفاقا به گفته خودشون مثلا از خواب دیدن های غیر معمولی، اینکه خواب اینده رو میبینن چه میدونم خواب بهشتو جهنمو میبینن یا حسشون درست درمیاد یا یسری اتفاقای کاملا معمولی که درامش میکنن فکر میکنن خیلی خاصه مثلا همین قانون جذب که حتی اسمشم نمیدونن و میگن چون به هرچی فکر میکنیم همون میشه پس ما نیروی ماورایی داریم و در نتیجه فکر میکنن چشم سوم دارن و ماورایی هستن. که هیچ کدوم، تاکید میکنم هیچ کدوم مبنایی بر داشتن چشم سوم نیس. اولا این کار و معنی این کار(چشم سوم) خیلی غلط بین مردم رواج پیدا کرده و فکر میکنن کسی که چشم سومش بازه یعنی اینده رو میبینه، یعنی اون دنیا رو میبینه یعنی موجودات غیر ارگانیکو میبینه. باید بگم که به هیچ عنوان اینجور نیس و اصلا تعریف و وجه اصلی این کار یچیز دیگس یجور دیگس، حداقل منی که دارم با استادش زندگی میکنم و یه مدت پژوهشگر این موضوع بودم و با پوست و گوشت و خونم این موضوع رو حس کردم باید بگم اصلا اینجوری نیس، کلا چشم سوم غلط بین مردم تعریف شده، چنتا تعریف کلیشه ای غلط، که حتی علت غلط نشر شدنشم دلیل داره،با خرافات ادغام شده. از باز شدنش شمارو ترسوندن،برای اینکه کد هارو نتونین دریافت بکنین. که اینم دلیل داره، مثلا خیلی میشنوین که میگن باز کردنش خیلی خطرناکه یا برای باز کرده باید چله برداری که اصلا ربطی نداره این موضوع رو شاید اومدم کلی و مفصل براتون بیان کردم فقط یه گوشه ازش تو این تاپیک بگم که باز شدنش فقط به یه قسمتی از بدنتون مربوطه.(به موضوع چاکرا ها هیچ ربطی نداره). قرار نیس هیچ موجود ماورایی ببینید، کد هارو شفاف دریافت میکنید. نه با ماورا سرو کار داره نه با هیچ چیزه دیگه ای پس کسی که حس میکنه یکوچولو حسش قویه مبنا بر این نیس که چشم سومشم فعاله، و یا مواردی که بالاتر گفتم. و تو تمام تاپیکا تو همون صفحه اول متوجه راستی و دروغی ادعای طرف میشم. 

این تاپیکو برای این زدم که تو این سایت حرف هرکی رو باور یا اعتماد نکنید. اگه دوسداشتین دوباره در موردش تاپیک بزنم تا مفهوم اصلی و کارایی اصلی و نحوه فعالسازیشو بگم و یسری کد هارو براتون بازگشایی کنم تا بفهمین  اونایی که ادعا میکنن چشم سوم دارن کی  راست میگه کی دروغ این تاپیکو لایک کن. 🤍

با تشکر✋🏻

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید.