2777
2789
عنوان

چرا اصلا هیچ انگیزه ای ندارم؟؟

240 بازدید | 26 پست

آدمی بودم ک تو امتحانا همیشه 0.25 هم برام مهم بود امسال هیچ نمره ای واسم مهم نبود الانم ک تو اوج امتحانا و چهاررشنبه ام زیست دارم هییییییییچ انگیزه ای ندارم همش میگم من ک معدلم پایین تر از 19 میشه بقیشونم گند بزنم تو رخدا اگ راه حلی دارین کمکم کنین مامان بابام همجره حامی ام هستن و همجوره واسه درسم خرج میکنن و تنها امیدشون ب منه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه نکن خواهر قشنگم پشیمون میشی منم عییین تو بودم 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
عذاب وجدان داره روانیم میکنه همه دوستام کامل خوندن ولی من هنوز ی عالمه دیگ مونده و نمیخونمشم....

یازدهمی؟ منم همش به برنامه هام نمیرسم هیچ رغبتی برای بیست خوندن ندارم

منم همینطورممم

دیگه هیچی برام مهم نیست خودمم بدم میاد از این خسته بودن و هیچ کاری نکردن اما باز ادامه میدم

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

مادر پدرم حامیم بودن تمام چشم امیدشون به من بود

بهترین منابع بهترین کلاسها...بهترین چیزها رو داشتم ولی همششششش بی اهمیتی و سهل انگاری به زور نهاییامو پاس کردم.سرم گرم یه مشت چرت و پرت شدا بود و زندگیمو هدر دادم الان ۱۸ سالگی نامزد کردم و ۲۲ سالگی ازدواج و الان ۲۳ سالمه و دارم آرزوووووی اون همه امکانات و مشاور عالی و جزوه و استاد عالی رو میخورم...دارم تو بی امکاناتی مطلق کنکور میدم و آرزومه الان حمایت اون موقع و فرصت و وقت اون موقع رو داشتم.... الان روزاییه که باید بخترین استفاده رو در جهت رشد خودت و زندگیت ببری.ببین ادمی از خودت بساز که اینقدر بالا باشی که هرکسی نتونه هر رفتاری باهات داشته باشه هر حرفی رو بهت بزنه،لی لی به لایت بزارن برای نگه داشتنت لای پر قو بزارنت همیشه برای نگه داشتنت برای خودشون تلاش کنن ....

اینو یادت نره دختر بچسسسسب به درست بچسسسسب

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
2790
2778
2791
2779
2792