2777
2789
عنوان

کمک🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست
گلم سودای بدنت رفته بالا سودا یعنی سردی وخشکی ک باعث میشه افکارمنفی داشته باشی گلم باید مثبت فک کن ...

نمیدونم چکار کنم واقعا مشکل ‌شده تو زندگیم همش فک میکنم مریضم 

دنیا جای قشنگیه⁉️ معماس🖐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سبزیجاتی من سبزی خوردن خیلی کم میخورم فک کن کلا نمی‌خورم 🙄 

روزانه باید چند وعده میوه مثل سیب و پرتغال و توت بخورید

غذاهایی که براتون ضرر داره رو لیست کنید 

و سبزی خوردن مصرف کنید 

اینها بند به بند حرفهای پزشک داخلی هست که رفته بودم 

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سمت راست ک مربوط میشه ب کبد..ولی باید زبانت رو ببینم ببینم مشکل ازکجاست چون ماباعلم زبان شناسی کل بد ...

می‌دونم کبد سمت راست بدن هست 

اما راست پایین گفتند فکر کنم 

اینم بگم اگه راست خیلی پایین تر باشه میشه به آپاندیس هم مشکوک بود 

بله از بچگی 

خب آیا راهکاری دارید که قرص نخورد 

چون من الان پیش چند تا دکتر رفتم 

پزشک داخلیم خیلی خوب بود 

ولی ۷ تا قرص روزی میشه یعنی دوتاشون هر ۱۲ ساعت هست 

راضیم دیگه دردسر درست نمیکنه دوتا از قرص ها هم گیاهی اند آنچنان ضرر ندارن ولی خب زندگی که با هفت تا قرص روزی نمیشه که معده آدم نابود میشه 

خب آیا راهکاری دارید که قرص نخورد  چون من الان پیش چند تا دکتر رفتم  پزشک داخلیم خیلی خو ...

آره بابا درکت میکنم سخته دختره..بله ما تغذیه رایگان میدیم متناسب با طبعت و ریشه یابی هم میکنیم و علت اینکه هنوز روده ات مشکلت داره رو پیدامیکنیم ریشه ک درمان بشه مشکلت ب مرور حل میشه نگران نباشه

فقط میخام ی عکس اززبانت برام بفرستی بدونم بدنت درچه حالیه

آره بابا درکت میکنم سخته دختره..بله ما تغذیه رایگان میدیم متناسب با طبعت و ریشه یابی هم میکنیم و علت ...

ممنون عزیزم 

می‌دونم کبد سمت راست بدن هست  اما راست پایین گفتند فکر کنم  اینم بگم اگه راست خیلی پایین ...

بالای شکم زیر آخرین دنده دکتر سونو رفتم گفت از کبد و صفرا نیس احتمالا از همون رودت باشه

می‌دونم کبد سمت راست بدن هست  اما راست پایین گفتند فکر کنم  اینم بگم اگه راست خیلی پایین ...

من یه مدت معدمم بهم ریخته بود ک دکترم گفت از اعصابته من الان کلا استرس بیماری دارم فوبیا شده شاید بخاطر اونم هس