2777
2789
عزیزم من اصلا بلد نیستم با خاه کیک چندلایه درست کنم چجوری درستش کردی؟

بالا گفتم عزیزم من درستش نکردم، کار. شوهرمه .اشپزیه واسه خودش 😍😘تو رستوران بین المللی کار میکنه 

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
🤣🤣🤣🤣🤣ایول بخودم شوهرم همیشه بهم میگه خودتو دسته کم نگیرا حالیم نی😆😆😆😆😆

😂😂😂😂افرین شوهرتو دست کم نگیر خودتو هم 😘

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم😍😍😘😘😘😘 امضات😂

من واست توضیح میدم عشقم

کیک معمولی درست کن اول

حالا هرمدلی که دوست داری اسفنجی یا با پود آماده فرقی نمیکنه اگه قطرش زیاده کیکتو ورقه ورقه برش بزن اگه قطرش خیلی کمه بسته به تعداد لایه هایی که دوست داری کیک درست کن مثلا دوست داری کیکت سه لایه بشه سه تا با قطر کم درست کن

حاجی تسبیح به دست سایتم😝📿📿
راستش دروغ چرا این کار من نیست، کار شوهرمه، اخه شوهریم سراشپز 😍🙈 رستوران بین الملی کار وکونه🙈😜

پس حسابی خوشبحالته😆

از آشپزیت ایرادنمیگیره؟؟؟؟

یه صلوات برای حل شدن مشکلم بفرستید❤مرسی میشم

بعد که آماده شد باید بذاری خوب خوب سرد بشه

بعد از سرد شدن میری سراغ خامه 

خامه آماده رو به مدت ۱۰ دقیقه با همزن میزنی تا خوب فرم بگیره بعد یکی یکی ورقه های کیک رو آماده میکنی اول یه ورقه میذاری روشو آب کمپوت میمالی بعد خامه میزنی اگه دوست داشتی موزهای بسیااار نازک با گردو هم بذار بعد که خوب خامه رو روی کیک مالیدی ورقه بعدی کیکو بذار به ترتیب همینجوری برو بالا

پس حسابی خوشبحالته😆 از آشپزیت ایرادنمیگیره؟؟؟؟

اوه چرا اوایل خوب بود، بعد دوماهی اشپزی نکردم اصلا، بعد که شروع کردم همه چی یادم رفته بود ولی الان خوبه، یا شور میشه یا بی نمک 😂😂😂🙈🙈 ولی واقعا طعمشونو دوست داره فوق تلعادست 😍😜

من واست توضیح میدم عشقم کیک معمولی درست کن اول حالا هرمدلی که دوست داری اسفنجی یا با پود آماده فرق ...

مرسی عشقم😘

خب بعدش؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
بعد که آماده شد باید بذاری خوب خوب سرد بشه بعد از سرد شدن میری سراغ خامه  خامه آماده رو به مد ...

وااای مرسی عزیزم

اگه بخام کیکو ورق ورق کنم نمیشکنه؟؟؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
اوه چرا اوایل خوب بود، بعد دوماهی اشپزی نکردم اصلا، بعد که شروع کردم همه چی یادم رفته بود ولی الان خ ...

خوشبخت باشین😍😍امکانات تپل شدنو داری😁😁😁

یه صلوات برای حل شدن مشکلم بفرستید❤مرسی میشم
فدای تو  قابل نداره میشه ۵۰ تومن😉

باشه عزیزم

۵۰تومنی ک گیر نمیاد من هزار تومن میدم بجاش 😂😂😂

وااای مرسی عزیزم اگه بخام کیکو ورق ورق کنم نمیشکنه؟؟؟

باید خییلیی مواظب باشی و حتما با کارد دندانه دار اینکارو انجام بدی من اوایل که زیاد وارد نبودم سه چهار تا کیک بسیاار نازک درست میکردم وقت گیر بود ولی خب نتیجش بهتر بود 

خوشبخت باشین😍😍امکانات تپل شدنو داری😁😁😁

مرسیی عزیزم ارع بعد عروسی هردومون یکم چاق شدیم 🙈😜 شوهرم با اینکع خیلی مراعات میکنه