2777
2789
آاااااا این خوب شد اول فک کردم فرنیه😊😂 نووووش جونت عزیزم😍😘

😂😜مرسییی عزیزم 😘 مال تو هم خوب شده نوش جونتون

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بااین عکس نظرم عوض شد😁

اخه پودرپسته بدم میاد مزش و دوست ندارم الانم دیدم روشو تمام پرکردی خوشم نیومد.ولی از درون که دیدمش قشنگه😆😆نوش جونتون😚😚😚😚

یه صلوات برای حل شدن مشکلم بفرستید❤مرسی میشم
بااین عکس نظرم عوض شد😁 اخه پودرپسته بدم میاد مزش و دوست ندارم الانم دیدم روشو تمام پرکردی خوشم نیو ...

😂😜😘مرسییی

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
بااین عکس نظرم عوض شد😁 اخه پودرپسته بدم میاد مزش و دوست ندارم الانم دیدم روشو تمام پرکردی خوشم نیو ...

راستش دروغ چرا این کار من نیست، کار شوهرمه، اخه شوهریم سراشپز 😍🙈 رستوران بین الملی کار وکونه🙈😜

😂😜مرسییی عزیزم 😘 مال تو هم خوب شده نوش جونتون

عزیزم من اصلا بلد نیستم با خاه کیک چندلایه درست کنم

چجوری درستش کردی؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
هانییییی تو مسلمون نیستی دختر😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزمممم😜🙈😘 از کجا فهمیدی 😂😘

بسیوووووووور کار دلپسندیه من عااااااشششششق کیک درستیدنم

عزیزم😍😍😘😘😘😘

امضات😂

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰