2777
2789
عنوان

کچلی موی سکه ای

63 بازدید | 7 پست

سلام به همگی 

همچین تجربه ای داشتید؟ اینکه اندازه ی یه سکه ی  تقریبا دو بند انگشتی از موهای پشت سر ریخته بشه و کف سر کاملا مشخص باشه 

قطعا به دکتر پوست مراجعه خواهیم داشت ولی تا قبل از اون میخواستم اگر تجربه مشابهی هست ، بدونم 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
از استرسه....شوهرمن اینجوری بود بعد یه مدت خوب شد

جدی؟ یعنی ممکنه قارچ نباشه؟ شما دکتر رفتین؟ 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی که دچار این حالت شده یه خانمه رفقا