2777
2789
عنوان

کی مثل منه🥲😂

157 بازدید | 29 پست

۲۰ سالمه 

مجرد ام هر وقت مثلا بابا یا مامانم یا داداشام میرن بیرون بهشون میگم برام خوراکی بخرین اونا ام همیشه میخرن 😂🥲

راستش اندامم خیلی کوچیکه قدم ۱۵۷ وزنمم۴۲ ظاهرمم خیلی بچگونس یعنی گول سنمو نخورین 😂

عاشق حیواناتم هستم مثلا جوجه رنگی و جوجه اردک ببینم میخرم 😀

کسی هست مثل من احساس بچگونه داشته باشه هنوز یا فقط من اینطوری ام 😄؟؟

Me🥺

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده🥲😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

منم امشب بدجووووور هوس چیپس و پفک و چوب شور کرده بودم شوهرمم ک داشت از سرکار برمیگشت زنگ زد گفت چیزی لازم نداری منم گفتم چیپس سرکه ایی و چوب شور و پفک از این پنجره ایی ها بخر برام😂🤣🤭اونم خریده بود برام آورد انقدر ذوق مرگ شدم ک نگووو

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
۲۹سالمه پسرم ۵سالشه  میرم پارک لابلای بچه ها باید پیدام کنن  رو تاب سرسره هرچی😂😂🥲

عاااشق اینجور خانومای سرزنده ام آدم کنارشون حس زنده بودن میکنه 😍

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.