2777
2789

خواستگارم حدود چهل سالشه دانشجوهست البته دانشجوی دکترای یکی از رشته های غیر پزشکی 

معلم هست و هفته ای یک تا دو روز سر کاره فیش حقوقش برام فرستاد ۱۲ میلیون میگیره

یه خونه خریده تو حومه شهر و ماهی پنج میلیون قسط میده حدود ۷ میلیون می مونه براش ماشین هم نداره و هزینه رفت و امد به محل کارش و.. هم هست

منم درامد بالایی ندارم تدریس خصوصی میکنم اونم شاگرد ندارم بعضی ماهها حتی سه چهار تا شاگرد به سختی حقوق هم ندارم خودمم سی و پنج سالمه

بنظرتون قبولش کنم؟ بهش گفتم مشکلی ندارم ولی از آینده مالی میترسم چون میخوام بچه دار بشم هزینه اونم هست بنظرتون چکار کنم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خیر 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حقیقتا با ۷ تومن خیلی سخته و قید ۹۰ درصد چیزا رو باید بزنی، تازه میگی درآمد خالص نیست و بازم خرج داره ازش کم کنه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

بستگی به خودت داره 

از چه لحاظ؟ 

تا دو سه سال اینده درسش تموم میشه ولی دنبال درامد بیشتر نیست احساس میکنم کمی تنبله

قسط خونه هم تا هفت سال گفت دارم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اگه اخلاقش خوبه و خودت میپسندی بعد زندگی میتونی مدیریت کنی عصر ها بفرستیش بره سرکار خودتم میتونی دستت و یه جا بند کنی زندگی و باید دوتایی ساخت ولی تراخدا تا وقتی مطمن نشدی از درامدتون بچه نیارین