2777
2789

برای مادربزرگم رو بودم اسم مرده ها رو میاورد و باهاشون حرف می زد انگار زنده شده بودن و می دیدشون حتی به یکیشون که خیلی باهاش صمیمی بود وقتی زنده بود،،می گفت اومدی بلاخره مثل کسی که منتظر باشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لحظه مرگ پدربزرگم هیچوقت فراموش نمیکنم بالاسرش بودم و به سختی نفس میکشید و با هر باز دمش با صدای خیل ...

😭😭😭😭منم مامانبزرگم لحظه ای که بیهوش بود رو دیدم،دیگه بردنش بیمارستان برا احیا😭بابام پسر خالم پیشش بودن

ا صب حسم خییلی بد بود

:)

ندیدم من

ولی تو فامیل و اشنا بودن کسایی ک خودکشی کردن 

همشوووون پشیمون بودن و التماس میکردن ک نجاتشون بدن  ک نشده اونایی ک پیششون بودن تعریف میکردن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
متاسفم،پرستارین پس پشیمون بودن کسایی کخه خودکشی کردن؟ میترسیدن  میخوام بدونم شاید پشیمون شد ...

تاپیکم ک راجب خودکشی هست رو بخون 

داستان یکی از بیمارامه

صفحه ۲ هست

همشون پشیمونن 

اون لحظه خیلی لحظه بدیه .... 

سخت نفس میکشی و خودت میدونی داری میمیری و گیجی 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بابا بزرگم.

رفتیم روز عید خونشون همه جمع بودیم ناهارشو خورد گف پشتم دردمیکنه ،هرکیم تولاک خودش بود خانوما تو اتاق قلیون می‌کشیدن ،اقایون تو حیاط نشسته بودن ،بچها توخونه جیغ داد بازی میکردن،منم بچه بودم ولی بزرگتر از نوهای دیگه 

بابام براش پشتشوماساژمیداد منم نشستم دستشو ماساژ میدادم میگف دردمیکنه ،سرشو انداخته بود پایین چشاشوبسته بود هیچی نمییگف😭😭😭😭😭

چند دقیقه گذشت مردا اومدن تو دیدن اینطوریه زنگ زدن اورژانس اومد ،اروم در گوش عموم گف سکته کرده باباتون 😭😭😭😭بردنش ،هنوزم که داره می‌ره ۱۰سال گذشت هنوز نیومده 

خیلی دوسش داشتم زود بود 

هیچوقت یادم نمیره

دلیلاشون رو میدونید بعدش؟

دلیل چیو؟؟؟

من پرستارم و خیلی چیزا دیدم 

تمام اونایی ک عادی و بابیماری و تصادف ب هرحال با مرگ طبیعی میمیرن چهرشون با همه اونایی ک خودکشی کردن فرق داره

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

متاسفمم منم مامانبزرگم که بیهوش بود بالا سرش بودم😭ا صبحش حسم خوب نبود..

آره منم نفسای آخرش کنارش بودم

یه مدت اصلا حالم خوب نشد💔😭😭😭

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

عمه ی من خودکشی کرد اصلاً پشیمون نبود دو روز بیمارستان بود چون خودسوزی کرده بود یک بار هم نگفت پشیمونم حتی دلداریمون می داد وقتی گریه می کردیم کنارش.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

دلیل چیو؟؟؟ من پرستارم و خیلی چیزا دیدم  تمام اونایی ک عادی و بابیماری و تصادف ب هرحال با مرگ ...

چه فرقی

میشه توضیح بدید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین