2777
2789
عنوان

پسر خواهرم

1077 بازدید | 19 پست

سلام دووستان

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

پسرخواهر من حدودا 13-14  سالشه ولی خیلی خیلی ترسو و ساده هست در حدی که از یه بچه 5 ساله کتک بخوره به جای اینکه  از خودش دفاع کنه گریه میکنه یا تو مدرسه به هر ترفندی ازش پول میگرفتن 

حالا امسال کلاس هفتمه خب مسلما باید مدرسه شوعوض میکردن وارد مقطع جدید میشه. خواهرم تو یه مدرسه ثبت نامش کرده که مجتمع اموزشیه و تا برزگسال داره

با توجه به اتفقات پیش اومده در جامعه من همه اش میترسم نکنه بچه های بزرگ تر ببینن این ساده هست ازش سو استفاده ج.ن.س.ی کنن و تهدیدش کنن اینم ساکت بمونه 

خواهرمم یه اخلاقای خاصی داره زود ناراحت میشه و کوچکترین حرفی رو دخالت تلعقی میکنه از طرفیم در حق این بچه خواهرم خیلی کوتاهیی کرده دوست ندارم بلایی سرش بیاد . نظر شما چیه؟ بگم؟ اگه اره چطوری بیان کنم؟ یا زیادیی حساس شدم

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
متاسفانه احتمالش زیاده ..خیلی شنیدم. اگه یه غیر انتفاعی شناخته شده و کم جمعیت و یا مدرسه شاهد بتونی ...

عزیزم این مجتمع اموزشی غیر انتفاعی هست اتفاقا ممنونم از پیشنهادت

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین کار اینه برید پیش مشاور مدرسه و نگرانیتون رو بگید و از ایشون بخواهید با پسرتون صحبت کنه،اینجور مدارس مشاورای خوبی دارن،میتونید ازشون بخواهید که به خواهرتون چیزی نگن که شما گفتید،بچه ها تو این سن با مشاور راحت تر هستن،و اینکه مشاور باهاشون دوست میشه و پسر خواهرتون راحت ميتونه باهاش ارتباط بگیره

خوب بگو بذارنش يه كلاس رزمي 

عزیزم خیلی روحیه اش ضعیفه میترسه از کتک کاری ولی جتما میگم بهشون

بهترین کار اینه برید پیش مشاور مدرسه و نگرانیتون رو بگید و از ایشون بخواهید با پسرتون صحبت کنه،اینجو ...

ممنون از پیشنهاد عالیت عزیزدلم حتما فردا سر میزنم 

فقط مشاوره خوبه و این که تو جامعه قرار بگیره ببرنش کلاسی چیزی

به نظر من یهو به مشاور مدرسه چیزی نگید 

خیلی از مشاورین مدرسه عین خیالشونم نیست و اصا بدرد نمیخورن و بدتر باعث میشن روحیه بچه خراب بشه و یا حتی میرن جلوی دیگران تعریف میکنن اینو من به چشم دیدم و تجربه کردم

اول ببرینش مشاوره بیرون مدرسه 

بعد که نسبت به مدرسه و کادرش شناخت پیدا کردید با مشاورش حرف بزنید 

خانواده و رفتار والدین هم خیلی تاثیر داره

عزیزم ایشون صد در صد باید روان درمانی بشه تا مشکلش حل بشه این بچه بلاخره باید بره وارد جامعه بشه کار کنه زندگی تشکیل بده الان مدرسه شو کنترل کنید پس فردا سربازی شو هم میتونید زیر نظر بگیرید ؟ گناه داره الان درمان بشه که خیلی بهتره تا جامعه بخواد درستش کنه قطعا اگه درمان نشه خیلی آسیب میبینه 

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
ممنون از پیشنهاد عالیت عزیزدلم حتما فردا سر میزنم 

خواهش میکنم خانمی،منم خواهر زاده دارم،ولی ماشالا از پس خودش و جد و آباد کل فامیل با زبونش بر میاد،البته کوتاهی از خواهرتون بوده،امیدوارم ناراحت نشید،ولی بچه تو این زمونه بی سر و زبون اصلا خوب نیست،خطرناکه🌼

بچه باید کلاسهایی افزایش اعتماد به نفس بره و تحت نظر روانشناس قرار بگیره تا مشکلاتش حل بشه صرفا کلاس رزمی مشکل گشا نیست چه بسا اگه درمان نشه به ضررش تموم بشه

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
خواهش میکنم خانمی،منم خواهر زاده دارم،ولی ماشالا از پس خودش و جد و آباد کل فامیل با زبونش بر میاد،ال ...

نه عزیزم دقیقا درست میگی قبول دارم خواهرم خیلی کوتاهیی کرده

عزیزای دل ممنونم از همتون ببخشید تک تک جواب ندادم همه رو خوندم