missengineer مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5320 عنوان مانتو مزونی 67 بازدید | 3 پست یه مانتو مزونی دارم که کرم طلایی هست و گلای صورتی روش داره، کار دست هستچه جوری بشورمش؟خودم بندازم تو ماشین یا باید بدم خشکشویی.اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمک کنه 1403/03/14 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلا۹۴ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3013 خیسش کن تو اب و شوینده نیم ساعت باشه بعد خیلی لطیف بشورش و آبکشی کن. تو ماشین خراب میشه. چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....
missengineer مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5320 خیسش کن تو اب و شوینده نیم ساعت باشه بعد خیلی لطیف بشورش و آبکشی کن. تو ماشین خراب میشه. هشت ماهه باردارم و نمیتونم با دست بشورم. پس با این حساب بدم خشکویی ممکنه خراب کنن؟
آلا۹۴ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3013 هشت ماهه باردارم و نمیتونم با دست بشورم. پس با این حساب بدم خشکویی ممکنه خراب کنن؟ خشکشویی معمولا تو ماشین میشورن، من راستش چون هممه لباس میدن خوشم نمیاد یجا شسته میشه هیچوقت خشکشویی چیزی نمیدم تجربه ندارم.اما من خودم تو بارداری هم گاهی با دست میشستم، لازم نیست خم شی، ایستاده بشور، تشتت رو بیار رو روشویی بذار و بشور. چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....