2777
2789

اره من چند ماه قبل پیش دکتر حبیبی زاده بوتاکس پیشانی انجام دادم و از نتیجه خیلی راضیم ایشون خیلی ماهر بودن و موقع تزریق من دردی حس نکردم هزینشونم نسبت به پزشکای دیگه مناسب تر بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام روشنییی عزیزم برای سوال شما  در مورد موندگاری عوارض و رضایت افراد از بوتاکس پیشانی من در ادامی این متن برای شما چند تجربه از افراد مختلف و  فواید و عوارض بوتاکس را توضیح میدهم .

بوتاکس (Botulinum Toxin) یکی از محبوب‌ترین روش‌های غیرجراحی برای جوان‌سازی و بهبود ظاهر پوست است. این روش عمدتاً برای کاهش چین و چروک‌های صورت استفاده می‌شود، اما کاربردهای دیگری نیز دارد. در ادامه به مزایا و تاثیرات بوتاکس می‌پردازیم.

مزایای بوتاکس
کاهش چین و چروک‌های صورت:

بوتاکس می‌تواند چین و چروک‌های پویا یا دینامیک (چین و چروک‌هایی که به دلیل حرکت عضلات ایجاد می‌شوند) مانند خطوط اخم بین ابروها، خطوط پیشانی و خطوط پنجه‌کلاغی دور چشم را به طور موثری کاهش دهد.
روش غیرجراحی:

بوتاکس یک روش غیرتهاجمی است و نیازی به جراحی ندارد، بنابراین خطرات و عوارض جراحی را ندارد.
زمان بهبودی کوتاه:

پس از تزریق بوتاکس، زمان بهبودی بسیار کوتاه است و افراد معمولاً می‌توانند بلافاصله به فعالیت‌های روزمره خود بازگردند.
نتایج سریع:

نتایج تزریق بوتاکس معمولاً ظرف چند روز تا یک هفته قابل مشاهده هستند.
پیشگیری از چین و چروک‌های جدید:

با شل کردن عضلات، بوتاکس می‌تواند از تشکیل چین و چروک‌های جدید جلوگیری کند.
استفاده‌های متنوع:

بوتاکس علاوه بر کاهش چین و چروک‌ها، در درمان برخی مشکلات پزشکی مانند میگرن، تعریق بیش از حد (هیپرهیدروز)، اسپاسم‌های عضلانی و برخی اختلالات عصبی نیز کاربرد دارد.
نتایج طبیعی:

اگر بوتاکس توسط یک پزشک متخصص و مجرب انجام شود، نتایج بسیار طبیعی به نظر می‌رسند و تغییرات ناگهانی و غیرطبیعی در چهره ایجاد نمی‌کنند.
تاثیرات بوتاکس
شل شدن عضلات:

بوتاکس با مسدود کردن سیگنال‌های عصبی به عضلات، باعث شل شدن آن‌ها می‌شود. این امر موجب کاهش چین و چروک‌های پویا می‌شود.
جلوگیری از انقباض عضلات:

با جلوگیری از انقباض عضلات، بوتاکس می‌تواند از ایجاد چین و چروک‌های جدید جلوگیری کند و پوست صاف‌تر به نظر برسد.
بهبود ظاهر کلی پوست:

با کاهش چین و چروک‌ها و صاف‌تر کردن پوست، بوتاکس به بهبود ظاهر کلی پوست و جوان‌تر شدن چهره کمک می‌کند.
تسکین میگرن:

بوتاکس می‌تواند به تسکین دردهای میگرنی کمک کند. این تاثیر با شل کردن عضلات و کاهش تنش در سر و گردن ایجاد می‌شود.
کاهش تعریق:

بوتاکس می‌تواند به کاهش تعریق بیش از حد زیر بغل، دست‌ها و پاها کمک کند.
کاهش اسپاسم‌های عضلانی:

بوتاکس می‌تواند به کاهش اسپاسم‌ها و گرفتگی‌های عضلانی ناشی از اختلالات عصبی کمک کند.
معایب بوتاکس
نتایج موقتی:

اثرات بوتاکس موقتی هستند و معمولاً بین 3 تا 6 ماه دوام دارند. پس از این مدت نیاز به تزریق مجدد است.
هزینه‌های مکرر:

به دلیل نیاز به تزریق‌های مکرر، هزینه‌های مربوط به بوتاکس می‌تواند در طول زمان افزایش یابد.
عوارض جانبی:

ممکن است عوارض جانبی مانند کبودی، تورم، قرمزی و درد در محل تزریق رخ دهد. در موارد نادر، ممکن است افتادگی پلک یا ابرو نیز اتفاق بیفتد.
احتمال نتایج غیرمنتظره:

در صورتی که تزریق به درستی انجام نشود، ممکن است نتایج غیرمنتظره‌ای مانند عدم تقارن یا تغییرات غیرطبیعی در ظاهر ایجاد شود.
محدودیت‌ها برای برخی افراد:

افرادی که دارای بیماری‌های عصبی-عضلانی یا آلرژی به توکسین بوتولینوم هستند، نباید از بوتاکس استفاده کنند.
نتیجه‌گیری
بوتاکس می‌تواند یک راهکار موثر و سریع برای کاهش چین و چروک‌ها و بهبود ظاهر پوست باشد. این روش به دلیل غیرجراحی بودن، زمان بهبودی کوتاه و نتایج طبیعی بسیار محبوب است. با این حال، نتایج موقتی و نیاز به تزریق‌های مکرر از جمله معایب آن هستند. برای اطمینان از ایمنی و کارایی این روش، توصیه می‌شود که بوتاکس توسط یک پزشک متخصص و مجرب انجام شود.

دوستدار شما : ساریه امیدی متحصص پوست و مو در کلینیک کایاک .