2777
2789
عنوان

نظافت منزل

167 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

بنظرتون چیکارکنم ک خونمون همیشه مرتب و تمیز باشه 

من یه پسر یه ساله دارم وقت کم میارم واسه تمیز کردن خونه وخیلی زود خسته میشم مثلا شاید در طی روز فقط بتونم آشپزی کنم و ظرفای شب قبلو بشورم دیگه خستم میشه نمیتونم کارای خونه انجام بدم یا حتی درستی به بچم برسم لطفا بهم راهکار بدید کسانی ک تجربه دارن من بچه اولمه و واقعا سخته 

قرص ویتامین بخور.شاید اهن بدنت کمه که زود خسته میشی.برو یه چکاپ کن دکتر بهت قرص ویتامین بده.ظرفا رو هم نذار بمونه برای فردا همون شب بشور به هرنحوی که شده.باعث میشه فردا پرانرژی بیدار بشی و کارای همون روز رو انجام بدی

کم خوابی اذیت میکنه خیلی اما این حجم از خستگی عجیبه منم دوتا بچه پشت هم دارم خسته میشم اما ن اینجوری 

ب نظرم ی آزمایش بده چک کن مخصوصا تیروییدتو

ولی برای خونه وقت غذا خوردن ی زیر سفره پهن کن،هفته ای ی بار جارو کن طی بکش،هر صب ک میری سرویس کل سرویسو ی آب بزن و اگ نیازه با پودر بشور اینجوری تقریبا سرویس همیشه تمیزه،هرچیم میگیری بذار سر جاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم خوابی اذیت میکنه خیلی اما این حجم از خستگی عجیبه منم دوتا بچه پشت هم دارم خسته میشم اما ن اینجوری ...

مشکل اینجاست اگه هر روز جارو نزنم یا یه روز در میون خونه خیلی کثیف میشه

قرص ویتامین بخور.شاید اهن بدنت کمه که زود خسته میشی.برو یه چکاپ کن دکتر بهت قرص ویتامین بده.ظرفا رو ...

چون باردارم آزمایش میدم ویتامین بدنام خوبه تازه نسکافه یا کاپوچینو هم میخورم ولی تاثیری نداره

اولا که زیاد آب نخور ، سردی جات زیاد نخور ، گرمی بخور ، تغذیه ات رو سر ساعت بنداز ، صبحها زود پاشو ، شب ها زود بخواب ، عسل و سیاهدانه بخور ، البته کم ها ، دو سه تا دونه با عسل ، رو فروشی بنداز که غذا اگه ریخت بریزه روی اون ، هر چیزی ریخت سریع جارو دستی ازینا که  نشسته میزنی بزن تا زود جمع و جور بشه

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج 
اولا که زیاد آب نخور ، سردی جات زیاد نخور ، گرمی بخور ، تغذیه ات رو سر ساعت بنداز ، صبحها زود پاشو ، ...

شبها ساعت ۲ الی ۳ میخوابم ساعت ۹:۳۰تا ۱۰ هم بیدار میشم ولی بازم به هیچ کاری نمیرسم

شما ها چجوری به همه کاراتون می‌رسید

شبها ساعت ۲ الی ۳ میخوابم ساعت ۹:۳۰تا ۱۰ هم بیدار میشم ولی بازم به هیچ کاری نمیرسم شما ها چجوری به ...

دیر می‌خوابید،  ساعت خوابتون اشتباهست

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج