راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من فیبروم داشتم از مجردی. قبل اقدام یه دکتر که گفت باردار نمیشی. رفتم پیش ۲ تا دکتر دیگه، گفتن عمل فایده نداره، چون کل رحم فیبروم شده. قبل بارداری ۳ یا ۴ سانت بودن. الان بزرگش ۹ سانت شده و بقیه ۶ و ۸ و..
مال منم ۹ سانت ولی اقدام کردم یک ساله ولی نمیشه سه هفته از پریودم گذشت خوشحال بودم گفتم شاید گرفته باردار شدم ولی الان سه روزه پریود شدم دکتر گفت برای عمل امضا میگیرن اگه یه درصد خونریزی بیفتی تو عمل رحمت رو در بیارن واسه همین میترسم عمل نمیرم طب سنتی هم رفتم زیاد تاثیر نداشت
بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند
ورزش گفت برو پیاده روی نرفتم ولی یه سری داروهای گیاهی داد بهم یه سری غذا هم گفت نخور یه سری شیاف داد ...
فیبروم منم بهتر نشد. ولی برا بارداری میگم. من ۳ ماه رفتم باشگاه پیلاتس ورزش ملایم، فست فود و روغن و سس و مواد نگهدارنده و اینا.. کلا نمیخوریم. خواب مناسب و آرامش هم رو هورمون ها تاثیر میذاره. توکل به خدا