2789
عنوان

همستر کمبت

33 بازدید | 26 پست

سلام دوستان این ارز فرصتش کمه. لینکشو میداذارم هرکی خواست جوین بده. مثل نات کوینه. داداشم از نات کوین سی میلیون سود کرد. دیدم واقعیه گفتم لینکشو بزارم شمام جوین بدین . هر کی میخواد پیام بده خصوصی

چجوری برداشت میشه؟

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنوعه حتی تو خصوصی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نمیتونی لینک بذاری که خواستید به من پیام بدید تپسواپ هم دارم بهتون بدم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

چجوری پول رو گرفت داداشت و اینکه باید چکار کنیم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چجوری برداشت میشه؟

وصل میکنی به کیف پول

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
وصل میکنی به کیف پول

خوب ما ایرانیا که PayPal و اینا نداریم😐

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

دلتون به حال بقیه که نمیسوزه فقط میخوایین زیرمجموعه خودتون بیشتر شه و بتونین سکه بیشتر بگیرین

مگه چیکار میکنیم که دلمون بسوزه؟ یا مگه مال منه لینکش؟ خب هرکی بخواد جوین میده بمنم سکه میده اشکالش چیه؟ چیزی کم میشه از کسی؟

خوب ما ایرانیا که PayPal و اینا نداریم😐

ربطی نداره دنیای کیف پول و پول دیجیتال اصلا متفاوته و کاری به تحریم ها نداره.