2777
2789
عنوان

تپل یا اسکینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی قشنگ تر از پر بودن بدون شکم نیست

بله پر ها زیبان ولی اسکینی بودن ام بد نیستش😂البته خیلی اسکینی ام نه ها

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

دوست نداارم 😭 چقدر رو‌ مخمه منه جلو دهن کوفتیم هم نمیتونم بگیرم 

توهرجور که هستی زیبای عزیزدلم اعتماد بنفس تو تقویت کن بقیش با رژیم حله❤️

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

لاغر مردنی هستم من؟

نه متوسط وزیبا

بله پر ها زیبان ولی اسکینی بودن ام بد نیستش😂البته خیلی اسکینی ام نه ها

من خودم الان اسکینی حساب میشم 

قدم ۱۷۰ وزنم ۶۰ 

اما قبلاً پر بودم در حد ۶۷ کیلو اینا خیلی بهتر بودم دوست دارم دوباره حداقل یه ۵ کیلو اضافه کنم

معمولا اسکینی متناسب کم هست 

یعنی کسی که ب اندازه سینه و باسن رو داشته باشه و فرم هیکلش خوب باشه 

اکثر اسکینی ها یا قوز دارن یا پاهاشون پرانتزی و ضربدریه 

یا کلا انقد تختن ک هیچ انهنایی ندارن 

من اسکینی رو فرم خیلی کم دیدم 

تپل هم دوس ندارم 

بنظرم هیکلی ک چرب باشه یا استخون باشه قسنگ نیست 

چیزی بین این دوتا دوس دارم 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
معمولا اسکینی متناسب کم هست  یعنی کسی که ب اندازه سینه و باسن رو داشته باشه و فرم هیکلش خوب با ...

بله درسته

من خودم الان اسکینی حساب میشم  قدم ۱۷۰ وزنم ۶۰  اما قبلاً پر بودم در حد ۶۷ کیلو اینا خیل ...

پر بودن یه بدی های ام داره آخه درسته زیباست اما خطر به مبتلا شدن چاقی شون کلا پنج کیلوعه

چجوریه اولین باره میشنوم

به عنوان یه مربی پیشنهادنمیکنم