2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

92 بازدید | 16 پست

سلام، 

من نظام قدیم بودم و دو سال پیش تصمیم گرفتم کنکور بدم اون موقع فقط تاثیر دوازدهم بود و ترمیم کردم دوازدهم رو و یکبار کنکور دادم و بنا به دلایلی بیخیال شدم.. کنکور آینده یعنی سال 1404 رو میخوام شرکت کنم،ترمیم یازدهم رو که باید انجام بدم اما درمورد دوازدهم باز هم باید ترمیم دوازدهم بکنم؟ انقضا نداره ترمیم معدل؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نداره ولی احتمالا یازدهمو بردارن مجلس گفت

وای خدا کنههههههه بردارن🌚✅

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نه نداره ولی احتمالا یازدهمو بردارن مجلس گفت

جدی؟؟؟

ینی الان من یازدهمم این امتحانای ک میدم اگ بردارن تاثیر نداره دیگ؟یا واسه یازدهمای سال دیگ بی تاثیره

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

جدی؟؟؟ ینی الان من یازدهمم این امتحانای ک میدم اگ بردارن تاثیر نداره دیگ؟یا واسه یازدهمای سال دیگ ب ...

نه ببین مجلس سر اینکه اموزشو پرورش نتونست یه کارت ورود به جلسه بده گفت صلاحیت ندارن و نمیتونن هندل کنن و زیر ساختارو باید اوکی کرد بعد گفتن که احتمال داره تاثیر معدل یازدهم و دهمو کنسل کنن تا سال 406 ولی اینا همش حرفه تا موقعی که تصویب شه پس خوب امتحاناتو بده 

اخه ی جایی شنیدم میگفت ترازا فرق کرده  معدل 19 و نیمی که تو دو سال پیش گرفتی با 17 امسال برابر ...

ببین بستگی داره به این که افرادی که اون سال امتحان دادن چند گرفتن بعدم تو که نمیتونی همزمان یازدهم و دوازدهمو امتحان بدی

ببین بستگی داره به این که افرادی که اون سال امتحان دادن چند گرفتن بعدم تو که نمیتونی همزمان یازدهم و ...

مشکلی ندارم با اینکه همزمان امتحان بدم سال دیگه میخونم

فقط نمیخوام ترازم پایین باشه

اگه واقعا همچین حرفی راسته باز ترمیم میزنم دوتاشو

اگر فقط یکبار ترمیم زدی دوازدهمت رو میتونی دوباره ترمیم‌بدی و این استثناست و اینکه معدلت چند شد ترمیم زدی؟؟ همه دروس رو ترمیم‌زدی یا بعضی هاش و نمرت چند شد؟؟

برای یازدهم هم عزیزم شهریور نظر قطعی و میدن اگر باشه که ترمیم‌بدی خیلی بهتره

اگر فقط یکبار ترمیم زدی دوازدهمت رو میتونی دوباره ترمیم‌بدی و این استثناست و اینکه معدلت چند شد ترمی ...

ببینین من کلا نظام قدیم بودم. لیسانس هم دارم ولی تصمیم گرفتم باز کنکور بدم. و تمامی دروس رو ترمیم کردم که کنکور بدم،

معدلم شد 19 و 70

ولی اتفاقاتی افتاد نتونستم کامل بخونم برای کنکور

رتبم شد سی هزار

رشته ای که میخواستم رو با این رتبه نمیتونستم بزنم

تیر ماهش هم نشد برم کنکور بدم ثبت نام کردم ولی خب... 

امسال هم شرایطی پیش اومد نشد نه کنکور اردیبهشت ثبت نام کنم نه آمادگی کنکور تیر رو داشتم 

گفتم ی دفعه سال دیگه همرو با هم جمع بندی کنم کنکور بدم