2777
2789
عنوان

دوستای دخترم

96 بازدید | 8 پست

دخترم ۷ سالشه دوتا دوست ۵ ساله داره یعنی این دوتا بچه به حدی فضول و خرابکارن که خدا میدونه

وقتی میان خونمون همیشه بالای ۴ ساعت می‌مونن 

از بالای مبل و اُپن میپرن؛ دنبال هم میدوئن؛ وقتی خونمون هستن انقد استرس بهم وارد میشه که نکنه طوریشون بشه وقتی میرن فشار خونم بالاست

الان باردارم و کلا فشار خون دارم بعد به دخترم گفتم دیگه نمیتونم تحملشون کنم یبارم تو طرف صبح که باباشون سرکاره برو خونشون چرا همش اونا بیان؟ ولی خجالتیه نمیره

یهو میبینی ساعت ۲یا ۳ ظهر میان خونمون برا بازی

یعنی مامان باباشون انقد بیخیالن؟

امروز ظهر ساعت ۳ اومدن درو باز نکردم؛ حالا عذاب وجدان دارم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان چی داری؟؟؟؟ وقتی آسایشت و گرفتن باید همینکارو کنی. به مادراشونم بگو من چون باردارم، احتیاج به استراحت دارم. ینی چی که بچه هاشون و میریزن خونه تو، خودشونو راحت میکنن؟😠

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

عذاب وجدان نداشته باش یعنی مامانشون نمیدونه شما بارداری؟ چ ادمایی پیدا میشن من اصلا نمیتونم بچمو ب ...

شوهرمم میگه خوب کردی راهشون ندادی اونا به فکر راحتی خودشونن

عذاب وجدان چی داری؟؟؟؟ وقتی آسایشت و گرفتن باید همینکارو کنی. به مادراشونم بگو من چون باردارم، احتیا ...

شوهرم به یکیشون گفت آقای فلانی خانمم بارداره خیلی استرس میگیره که بچه ها کارای خطرناک میکنن 

ولی سر سوزنی رفتار بچشون عوض نشد

شوهرم به یکیشون گفت آقای فلانی خانمم بارداره خیلی استرس میگیره که بچه ها کارای خطرناک میکنن  و ...

از این به بعد درو بازنکن. به همین راحتی...

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊