2821
2789
عنوان

خیانت بیا😭💔 کمک

104 بازدید | 38 پست

رلم چند وقت پیش تلگرام نصب کرد بعد روبیکا درحالی که ب من میگه حق نداری و..  اذیت می کنه گفت دادمش پسر عمم. این رلم وقتی برنامه ای نصب می کنیم یکی از اکانت هاشو میده من یکی دیگه از اکانتاشم دست خودشه. حالا دوتا اژ شماره هاش  عکس پروف یکی شون دختر بود هم زمانم افلاین و انلاین میشدن 90درصد میگم رل دیگه شه به خودش گفتم اکانتت پروف دختر هس الکی گفت نمیدونم دادمش یکی قبلن اصن خاموشه و...  از رو گوشی دختر عموم نگا اکانت هاش کردم خودمم دو اکانت دارم هر دو شونو داره دختر عمومم با شوهرش چت میکنه روش نمیدش دست من کسیم ندارم اکانتشو بم بده برم به دختره پیام بدم تروخدا چکار کنم ثابت شه کمک کنید اصلن گیجم هچی به مغزم نمی رسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آیدیش بده بهش پیام بدم 

میشه به شوهرمن هم پیام بدی دارم نابودمیشم بایه زن شوهرداردرارتباطه والانم پدرومادراون خانموبرده تفریح واگه یک کلمه حرف بزنم کتکم میزنه وهمه روخبردارمیکنه من پدرومادروبرادروخواهرندارم چندوقت پیش که بابت خرجهایی که واسه اون هرزه میکنه باهاش دعواافتادم عموموکتک زدبااین حال همش دعامیکنم که همیشه زنده وسالم باشه وبچه هام هیچ وقت نفهمن بی پدرمادری چقدرسخته خداهیچ بچه ایوبی پدرمادروبی کس نکنه شوهراون خانم هم یه بدبختیه مثل من وجالبه ازهیچی خبرنداره خیلی دلم میخوادبهش بگم اماهیچ راهی نیست ومیفهمن کارمن بوده چون الان همه ی سیم کارتهاسنددارن وپیج هاهم ردیابی میشن

نیومدم اینارو بگید فقط خاصم راهکار بدین ثابت کنم بعد بلاکش کنم

ناراحت نشوهمدردم باهات کاش جای توبودم وبچه نداشتم اونقدرازنداشتن پدرومادرزجرکشیدم که حاضرم هرسختی ایوتحمل کنم امابچه هام زیرسایه ی پدرومادربزرگ بشن خواهش میکنم قضاوتم نکنیدچون شماهانمیدونین نداشتن پدرومادروخانواده چقدرسخته