kkfati مدیر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1174 عنوان حس ششمییی | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 297 پست کسی هست سوال بپرسم؟؟ 1403/03/14 | 16:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25332 دوباره بپرس عزیزم گمش کردم عزیزم منم میگی؟خبری که دوست دارم و میشنوم؟میریم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
مامان_گلیییم عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 76 سلام اینقدر رفیقمو سر بات ناتکوین مسخره کردم دیشب دیدم دویست میلیون نات کوین داره میخواد ماشین بخره🫠🫠تا ته وجودم سوخت من فک میکردم الکیه یا کلاهبرداری همش مسخرش کردم🥹🥹بهش پیام دادم هرچی بات درآمد دلاری داره بفرسته همهرو میخوام بزارم کانال زیر گروهم زدم اونجا حرف بزنیم و به درآمد دلاری برسیم🤤🤤🤤لینک کانال تلگرامیpoldaribesabkejadidلینک گروهbatbazan1403بیاین دور هم باشیم🥲
_niyaz83_ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 2007 دوباره بپرس عزیزم گمش کردم عزیزم میشه منم بگید قبول میشم یا نه؟ و اینکه امکان داره مامان محمد دوباره ازم خواستگاری کنه؟ مرسی عزیزم
_niyaz83_ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 2007 عزیزم میشه منم بگید قبول میشم یا نه؟ و اینکه امکان داره مامان محمد دوباره ازم خواستگاری کنه؟ ... @100naziiii
100naziiii عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2170 عزیزم میشه منم بگید قبول میشم یا نه؟ و اینکه امکان داره مامان محمد دوباره ازم خواستگاری کنه؟ ... ازمون؟خواستگاری رسمی نه ولی ممکنه حرفشو بندازه وسط
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4201 لاغر وقد بلندی؟مغرور گاهی مهربان گاهی از خودراضی ؟ یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیستبنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا الان حسی داره بهم؟ رتبم خوب میشه ؟ شهر و رشته خوب ؟ وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 قبول میشم اونیکه میخوام؟ دوستم داده؟ بهم میرسیم؟ بله قبول میشی ...دوستتم داره
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 ا پسر خوبیه تو رابطس؟ کنکورم چی میشه؟ کی ازدواج میکنم میشه لطفا جواب بدی بله ...کنکورتم قبول میشی ...سه سال دیگه
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 عزیزم میشه بگی حس rبهم چیه؟واقعا سرش شلوغه یا حوصلمو نداره؟ حوصلتو نداره حدودای یه سال تا دوسال باهمید درسته ؟...اگه آره دنبال بهانه ست باهات کات کنه
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 عزیزم من و احسان بهم میرسیم؟؟ لطفا بگو❤️ بله حس رضایت وخوشحالی دیدم
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 لطفا بگو کی باردار میشم شوهرم دوستم داره؟خیانت نمیکنه؟خیلی جدیدا ب زنا نگاه میکنه طلام پیدا میشه؟ شما توی مدت زولانی بالاخره صاحب فرزند پسر میشید ...بله چشم چرونی میکنه هنوز وارد رابطه نشده ...طلاتو یکی از آشناها برده دیگه برنمیگرده
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 خواهش میکنم جوابمو بده لطفاا لطفاااا میرم امسال دانشگاه یا میمونم پشت؟ وقتی کارنامه کنکورمو میبی ... پشت کنکوری ناراحتی میبینم
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا ا ... بله بهتون علاقه داره ولی روش نمیشه بگه ...بله قبول میشی