2777
2789
عنوان

کی تا حالا تنگی نفس گرفته ⁉️

317 بازدید | 3 پست

بچه ها من گاهی دچار تنگی نفس میشم بینیم کلا بستخ اس مثه حالت سرماخوردگی ولی سرما نخوردم و نمیتونم نفس بکشم. باعث میشه میلم ب غذا کم بشه تهوع بگیرم  باید نفس عمیق بکشم همش

دنیا جای قشنگیه⁉️ معماس🖐️

خب این تنگی نفس نمیشه بینیت کیپه تنگی نفس فکر میکنم اینطور باشه که ریه ت مشکل داشته باشه حساسیت فصلی داری؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب این تنگی نفس نمیشه بینیت کیپه تنگی نفس فکر میکنم اینطور باشه که ریه ت مشکل داشته باشه حساسیت فصلی ...

داخل بینیم دوطرفش ورم میکنه راه تنفس رو میبنده. نمیدونم اصلا حساسیت دارم یانه؟ همش فک میکنم نکنه آسم باشه استرس میگیرم کم غذا شدم 

دنیا جای قشنگیه⁉️ معماس🖐️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل بینیم دوطرفش ورم میکنه راه تنفس رو میبنده. نمیدونم اصلا حساسیت دارم یانه؟ همش فک میکنم نکنه آسم ...

اسم که ربط به بینی نداره حساسیت داری 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚