2777
2789
عنوان

همستر تلگرام

26 بازدید | 19 پست

همه میگن واقیعه

خودم لینکشو دارم اصلیشو با تیک آبی پسر عمم که هکره داده بهم خودش میگفت واقعیه شما چی میگین؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو شک ام واقعیه یا نه..

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

منم تو شک ام واقعیه یا نه..

پسر عمم میگه واقعیه

بعد دوست خودم سر بازی قبلی فکر کنم پارسال بوده تونست با پولش آیفون بخره و نات کویین هم ۲۰ میلیون برنده شده 

پسر عمم میگه واقعیه بعد دوست خودم سر بازی قبلی فکر کنم پارسال بوده تونست با پولش آیفون بخره و نات ک ...

من نات کوین بازی نکردم ولی اینو دوستم میگه بازی کن خودم راهنماییت میکنم ولی میترسم برا هک و اینا (ی عده گارد میگیرن الان ولی برام سواله دیگه..)

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

من نات کوین بازی نکردم ولی اینو دوستم میگه بازی کن خودم راهنماییت میکنم ولی میترسم برا هک و اینا (ی ...

من لینک اصلشو دارم حتی کاناش هم چیزی حدود ۲۰ و خورده ای میلیون ممبر داره تیک آبی هم داره خواستی بگو بدمت

@Mona_84o  این آیدیم تو تلگرامه