2777
2789
عنوان

رفیق بچگی:))))

15 بازدید | 7 پست

دلم گرفته از رفیق بچگیام خیلی با هم خاطرات خوبی رو داشتیم ولی وقتی که بزرگ شدیم کلاً رفتارمون عوض شد دلم می‌خواست همیشه همون بچه می‌موندیم و اینکه چون کلاً بچگیامون با هم بود و من همیشه خونشون بودم انگار هنوزم یه حسی بهش دارم و هر وقت بهش فکر می‌کنم ته دلم می‌گیره و انگار یه غمی هستش شما همین تجربه رو داشتید؟

🙂دلم میخواد بهش پیام بدم و ی دوست ساده باشیم ولی همچی بینمون بهم خورد و کلی باهام لج کرده چون اکسم رفیقش بود و...

بدنم خستس عجیب:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هر دوره ای دوست های مختص به خودش رو داره و هیچکدوم موندگار نيستن من الان با کسی صمیمی هستم که ابتدایی و راهنمایی نهایت حرف زدن مون سلام بود اونایی که باهاشون صمیمی بودم در حد همون سلام رابطه دارم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی