2777
2789
عنوان

زودپز نازنینم 😩

20 بازدید | 12 پست

شوهرم اعتیاد داشت چند ماه قهر کردم رفتم خونه بابام قصدم جدایی بود ولی رفت تحت درمان قرار گرفت دیدم خوبه خیلی اومد اصرار کرد و....برگشتم ولی دیدم چند تیکه از وسیله هام نیس زود پز و سینی بزرگ دوتا پارچ و لیوان داشتم دو سرویس خلاصه اینا نیستن نگو اون موقع ک من نبودم فروخته همه رو من اعصبانی شدم ک وسیله های من کو و...گفت میخرم همه رو میزارم سر جاش الان ک میخوام بخرم اصلا مثل اونا نیس .بعدشم بهتر از وسیله های منم خیلی گرونن 😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگر ترک کرده و زندگیتون در ارامشه فدای سرتون 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
تحت درمانه کنگره۶۰هستیم

اشکال نداره عزیزم اگر مهربونه و پاکه و ارزشش رو داره کمکش کن ترک کنه والا تو طلاق و جدایی هیچی نیست

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞