2777
2789
عنوان

خط چشم خیلی خوب بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 46637 بازدید | 78 پست
من که فرانسه نیستم     اینجا تلفظش لوریال هست    

خب شرکتش فرانسویه 😉  تلفظ مارکش که تغییر نمیکنه با تغییر کشور!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که فرانسه نیستم     اینجا تلفظش لوریال هست    

درسته لوريال 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خب شرکتش فرانسویه 😉  تلفظ مارکش که تغییر نمیکنه با تغییر کشور!

دیگه کل امریکا صداش میکنن لورئال😂😂😂مردم معمولا همونی رو تلفظ میکنند که اون محصول با اون اسم تبلیغ میشه، خیلی اهل ریشه یابی نیستن، منم عادت کردم . شما ببخشید   

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
پاریس خیلیییی خزه ببخشیدا یه جوری براق هست که اصلا شیک نیست.خط چشم مدادی بل بزن یا خط چشم ژله ای مک ...

اره خودم واسه همین دوسش ندارم چون خیلی مصنوعیه و اصلا ارایش ادم را مصنوعی میکنه 

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .
دیگه کل امریکا صداش میکنن لورئال😂😂😂مزدم معمولا همونی رو تلفظ میکنند که اون محصول با اون اسم تبلیغ ...

خب پس شمام با بقیه امریکا که تلفظ فرانسوی رو انگلیسی تلفظ میکنن بگید لوریال 😉😂

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
اره خودم واسه همین دوسش ندارم چون خیلی مصنوعیه و اصلا ارایش ادم را مصنوعی میکنه 

اگه تهرانی برو منوچهری معدن لوازم آرایشی اصل هست همه برندی هم داره

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من چندسالیه بیو میزنم خیلی راضیم هرچی میگیری بنظرم از دیجی کالا بگیر خیالت راحته که اصله 

جدی باید امتحانش کنم الان یه سرچ داخل گوگل هم میکنم از بین پیشنهادات یکی را واسه خرید امتحان میکنم

خب پس شمام با بقیه امریکا که تلفظ فرانسوی رو انگلیسی تلفظ میکنن بگید لوریال 😉😂

اگر ایران و فرانسه خواستم خرید کنم حواسم رو جمع میکنم بگم اورئال  

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
اگه تهرانی برو منوچهری معدن لوازم آرایشی اصل هست همه برندی هم داره

ممنون از محبتت نه اصفهانم جای مطمئن واسه خرید دارم فقط مارک خوب نمیدونستم

2790
2778
2791
2779
2792