2777
2789

این دخترم بیش ازحد وحشیه عین این بچه اوتیسماس دیروز ابروهامو کاشت کرده بودم امروز یهو اومد به ابروهام چنگ انداخت میترسم بعدازریرش دیگه درنیاد😭😭😭😭😭😭😭

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

جوری چنک انداخت ابروهام روبه پایین افتادن درستشون کردم دکترمم گفته بوداصلا دست نزنی میترسم دیگه نیادبعدریزش😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه طرز حرف زدن راجع به بچته😐

بابابخدا دیونه کرده منو میاد لیوانو پرت میکنه روصورتم یبار کم مونده بود چشامو دربیاره نه میخوابع نه چیزی صبح تاشب فقط دادوبیداد میکنه امروزم اومد به ابروهام محکم چنگ انداخت😭😭😭😭😭😭😞

بابابخدا دیونه کرده منو میاد لیوانو پرت میکنه روصورتم یبار کم مونده بود چشامو دربیاره نه میخوابع نه ...

یه کم کتاب بخونی که چجوری با بچه بازیگوش و لجبازی اینا میشه ارتباط گرفت مشکلت حل میشه 

❤️‍🩹

با این همه تعاریف نمیخوای بچتو یه دکتر ببری؟

به فکر اون که قطعا نیستی،به فکر خودتی پس ببرش دکتر نزنه چش چالتو دربیاره.

وقتی مشکوک به اوتیسمه ابرو چه فایده داره؟

باید سریع کنترل بشه

بچه به چه دردی میخوره فقط ازوقتی بدنیااومد رید به زندگیم

بچه رو همونجوری که میخوای پرورشش میدی و همونجوری که باهاش رفتار میکنی بات رفتار میکنه . مشکل از بچه نیست ببخشیدا ولی مشکل از تربیته

چرا دختر خواهر من که اینقدر بازیگوشی نمیرینه به زندگی منو خواهرم ؟ 

برعکس ماه زندگیمونه

❤️‍🩹
یه کم کتاب بخونی که چجوری با بچه بازیگوش و لجبازی اینا میشه ارتباط گرفت مشکلت حل میشه 

بخدا بازیگوش نیس نمیدونم که دردش چیه بخدا برده بودمش دکتر گف این بچه مشکل داره اصلا غیرعادیه رفتاراش

با این همه تعاریف نمیخوای بچتو یه دکتر ببری؟ به فکر اون که قطعا نیستی،به فکر خودتی پس ببرش دکتر نزن ...

کدوم دکتر ببرم اخه برده بودمش پیش متخصص گف اصلا رفتاراش غیرعادیه نه ازمایش نوشت نه چیزی فقط یدونه شربت نوشت گف ازاین بده بخوابه اونم میدم ولی بازم خواب نداره صبح ساعت ۴میبینی بالاسرت وایستاده بخدا یجوری به چشام چنگ انداخت کم موند کوربشم امروزم ک اینجوری 

پیگیری میکردی ببینی چیه مشکل بچه . گناه داره خوب 

من گفتم شاید سرما خورده یایچیزی گلوش گیرکرده معاینه کرد گف سرمانخورده ولی رفتارش خیلی غیرعادیه ازمایشم ننوشت فقط یدونه شربت خواب اورد نوشت ک اونم جواب نمیده تونت علایمشو نوشتم گفتن بچه های اوتیسم اینجوریه😞😞😞😔😔😔نمیدونم که چه خاکی به سرم بریزم بخدا هرروز ازخدا ارزوی مرگ میکنم ازدستش راحت شم فقط

من گفتم شاید سرما خورده یایچیزی گلوش گیرکرده معاینه کرد گف سرمانخورده ولی رفتارش خیلی غیرعادیه ازمای ...

عی بابا 

پشتش باش مادرو دختر زندگیتونو بسازید آرزوی مرگ نکن برای کسی الخصوص بچت 

❤️‍🩹