jeon_ian مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 16 عنوان خشکی مو 23 بازدید | 9 پست سلام دوستان من موهام حالت داره و مو خوره داره و به شدت خشک و شکننده شده بعضی وقتا قبل از حموم روغن تراپی میکنم و بعد حموم آرگان میزنم تو این دو سه سال موهامو زیاد کوتاه کردم ولی بازم فایده ای نداره نمیدونم دیگه باید چی کار کنم، شما پیشنهادی ندارید؟ 1403/03/14 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 پوست سرت هم خشکع؟ شوره داری؟ درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
نجمه_رجب عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 65 پوست سرت هم خشکع؟ شوره داری؟ عذر خواهم میشه تایپکم رو گزارش بزنین براتون ۲۰ تا صلوات میفرستم
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عذر خواهم میشه تایپکم رو گزارش بزنین براتون ۲۰ تا صلوات میفرستم عزیزم کاربریت میترکه نکن .خود نی نی یار ها گفتن درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 آره شوره سر بخاطر خشکی هست که اونم باعث میشه ریز مو بیاره . ک اول باید شوره درمان شه من مشاور پوست و مو هستم دوست داستی بهت راهکار میدم و یسری محصولات معرفی میکنم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.