2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان

60 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من حدود سه ماه پیش پودر استخوان زد برام دکتر و من حس کردم که داخل لثم پیچ کرد این پیچ همون پایه ی ایمپلنت هست ؟ شنبه وقت دکتر دارم الان پایه میزارن برام یا همون موقع برام پایه گذاشتن الان باید برم واسه قالب گیری ؟ اگه کسی تجربه داره ممنون میشم راهنماییم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اول پایه رو برات کاشته

بعد از چندوقت دندونو سوار میکنه روش

درد نداشت؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان نگاه می‌کنی سر پیچ رو میبینی ؟

الان نه چیزی نمی بینم 

پودر استخوان که می زنن اول لثه رو کامل پاره می کنن پودر استخوان میزنن بعد من خودم حس کردم پیچ گذاشت دقیقا حسش کردم ولی فک کنم واسه یه چیز دیگه بوده دوباره رو همونو سوراخ می کنن که پیچ بذارن ولی مطمئن نیستم 

الان نه چیزی نمی بینم  پودر استخوان که می زنن اول لثه رو کامل پاره می کنن پودر استخوان میزنن ب ...

خب پس هنوز پیج ایمپلنت رو نذاشته براتون 

الان که بری دوباره لثه رو میشکافه سر اون پیچی که گذاشته تو لثه به پیچ دیگه میزنه سر اون 

جوری که مشخصه وقتی نگاش کنی 

بعد تقریبا دو هفته میری برای قالب گیری 

من پارسال ایمپلنت کردم 

خب پس هنوز پیج ایمپلنت رو نذاشته براتون  الان که بری دوباره لثه رو میشکافه سر اون پیچی که گذاش ...

خیلی درد داره نه؟ مت سر پودر استخوان خیلی عذاب کشیدم و الان خیلی استرس دارم