2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 27 پست
یادس نمیده چون پسر من کوچیک ۱۵ سالشه هر جا میره با اون میفرستم مثلاپیک نیک میرن یا شهر دیگه باهم حرف ...

خدا عاقبت پسرتو بخیر کنه افرین

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب مثلا یوی از نشانه های اوتیسم اش اینه هب جا گربه دید با آین سن میدونه دنبالش میگه دست خودم نیست چو ...

همه اوتیسما گربه دوس دارن؟؟؟پسر منم دوس داره

بله فک کنم نمیشه رفع کرد چون حتی این وسط خیابون هم ببینه یهو میدوئه دنبالش و  یکم خطرناکه ولی شاید بشه چون قبلا دنبال سگ هم میدوئید اما الان دیگه نمیره دنبالش چون پسر خالش گفته بود همه نگات میکنن فک میکنم مریزی اینا اخر سر از سرش افتاد این کار در ضمن بله تمام بیمار های اوتیسم سگ و گربه رو خیلی دوست دارن چون حرف زدن باهاش از ادم راحت تره در ضمن خودش میدونه اوتیسم داره و هر روز خودش میگه میتونم معمولی باشم و به خودش یاد اوری میکنه

بله فک کنم نمیشه رفع کرد چون حتی این وسط خیابون هم ببینه یهو میدوئه دنبالش و  یکم خطرناکه ولی ش ...

انشالله پسر منم عادی بشه و لتونه در اینده ازدواج کنه 

راحت بلدی حرف بزنی علائمت چیه انشالله خوب خوب شی

خوب نمیشه 

یکم لکنت دارم 

صدا ها اذیتم میکنن 

کلافم. به صورتم دیگران نگاه نمی‌کنم 

تنهایی رو خیلی دوست دارم 

ارتباط اجتماعی ندارم 

نه لزومن ربطی نداره.

هر بچه اوتیستیکی ممکنه یه سری علاقه وسواسی و کلیشه ای داشته باشه به یه شیء، یا حیوون یا هر چی

ولی جالبه بدونین که گربه ها رفتارهای شبیه افراد اوتیستیک دارن، مثلن از سروصدا فراری هستن، تو خودشونن، نظم و وسواس زیادیشون، از طرفی ریخت و پاش و انداختن وسایلشون و... برا همین میتونن دوستای خوبی برا بچه های اوتیستیک باشن. کمک کننده هستن 

اتیسم سن بزرگسالی 

همچین چیزی اصلن درست نیست. اگه اینجوره پس چرا من این همه بچه آسپرگر میشناسم که بزرگسال نیستن؟

اسپرگرها یه اختلال جدای از اوتیسم هستن، با علامتهایی با شدت پایینتر و فرد خیلی درمان پذیرتره، و مستقلتره، ضریب هوشیشم معمولن نرمال یا حتا بالاتره

و البته اخیرن برای راحت کردن خودشون اوتیسم عملکرد بالا رد هم آسپرگر تلقی میکنن، در صورتی که ایندو اختلالاتی جدا هستن و حتا یه فرد میتونه همزمان دچار اوتیسم و آسپرگ باشه، و حتا خیلی از اوتیسم های عملکرد بالا هستن که قطعن آسپرگر نیستن

نمیدونم کی اینجوری به شما گفته

بله فک کنم نمیشه رفع کرد چون حتی این وسط خیابون هم ببینه یهو میدوئه دنبالش و  یکم خطرناکه ولی ش ...

عزیزم خیلی اختلالات هستن که با علامت های اونیسم همپوشانی دارن. بیشتر علامتهای اوتیسم و بیشفعالی سر کمبود دوپامین ایجاد میشد، به خاطر اضطراب انباشته ناشی از حسی های درمان نشده. مثلن یه بچه ای پدر معتاد داشت و یبار یه دعوای شدیدی با مادرش کردن و چهارماه خونه نیومد، بچه تو سه سالگی هر وقت که سر کار میرفت استرس میگرفت در حدی که خودش به مامانش میگفت قرصمو بده. این تشخیص اوتیسم گرفته بود، بهش گفتم تو با شوهرت فقط بحث و دعوا نکن نمیخواد دل بدی قلوه بگیری، اینم دو ماه دهن به دهن شوهرش نذاشت بعدش یه روز اوند گفت که دکترا نظرشونو پس گرفتن چون در عرض دوماه اکثر علامتها از بین رفت و معلوم شد از اضطراب جدایی بوده

پسر خودم تشخیص اولیه اوتیسم گرفت، به خاطر شدت درمان پذیریش و بهبودش دکترش اصلن قبول نکرد که اوتیسمه و گفت حتا برا انیکه بگیم بیشفعاله اوضاعش زیادی خوبه، بعد سالها درمانگر آخرش که یه تاریخچه از پسرم گرفت گفت این هیچیش نیست فقط اختلال یکپارچگی حسیه با اضطراب انباشه. راستم میگفت. ما وقتی دارو شروع کرده بودیم هنوز کارو گفتارو شروع نکرده بودیم. ولی ارتباط چشمی پسرم برگشت صرفن به خاطر کنترل اضطراب. خلاصه تشخیصا خیلی دقیق نیست ولی خواستم بگم اضطراب  خیلی از علائم اوتیسمو تو بچه ایجاد میکنه، حالا فکر کن بچه ای که ۱۰ سال کتک خورده تحقیر شده(اینا باعث میشن لوب فرونتال مغز کامل نشه)، حالا این همه سال که باید تجربیات حسی از محیط کسب میکرده خونه نشین شده، خب معلومه حواس پنجگانش اونجور که باید تغذیه نشده و درست مثل یه فرد اوتیستیک رفتار میکنه، ولی فرقش اینه کسی که به شکل محیطی دچار این مشکلات شده برگشت پذیری این علامتها و بهبود خیلی بالاتر از کسیه که واقعن اوتیسم داره. رلستی پسر منم در عرض چند ماه که خروس لاری تو حیاط داشتیم و از ترسش از خونه بیرون نیومد اونجور شد

ولی شما نکته مثبتشو ببین که خواهر زاده شما چقدر از لحاظ درکی بالا اومده که از درون نرمال نیست ولی درکشو داره که ترمال رفتار کنه. چارش همیه که بیشتر تو اجتماغ ظاهر بشه، ولی حتمن از یه تراپیست یا مشاور خوب کمک بگیره