2789
عنوان

کنکور مجدد

33 بازدید | 5 پست

من کارشناسیمو گرفتم...ولی از اونجایی ک رشتم و کنکورم باب میلم نبود همش انگار ته قلبم مونده و شده ی حسرت بزرگ  دلم میخواد دوباره کنکور بدم، حس میکنم کم گذاشتم برای خودم....ولی از طرفی میگم تجربی خیلی سخت شده اگ وقت بزارم و قبول نشم چیزی ک میخوام چی...!!!چیکارکنم؟؟

تجربی از انسانی راحت تر شده هم کنکور هم امتحانا

خودم هر دو رشته رو خوندم الکی نمیگم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تجربی از انسانی راحت تر شده هم کنکور هم امتحانا خودم هر دو رشته رو خوندم الکی نمیگم

چطور؟؟من خودم دیپلم تجربیه، ولی خب میگن خیلی سطح سوالا سخت شده ومفهومی، من ورودی ۹۴ بودم دانشگاهو،

چطور؟؟من خودم دیپلم تجربیه، ولی خب میگن خیلی سطح سوالا سخت شده ومفهومی، من ورودی ۹۴ بودم دانشگاهو،

نه بخونی خیلی بهتر جواب میدی ولی انسانی به شدت سخت شده

الان امسال اکثرا تجربی دارن ۱۸ به بالا میشن 

سختی شما امتحان دادنه دوبارس که پنجاه درصده که اونم همه داریم امتحان میدیم 

کنکورم فقط دروس اختصاصیه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐